Рецепти muscleman.com.ua

Суп-пюре з баклажана

Суп-пюре з баклажана

Суп-пюре з баклажана — страва французької кухні, яке готується 1 час. Суп виходить вишуканим, смачним, ситним, при цьому вегетаріанським. Добре підходить для приготування в літній період. опис приготування: Суп-пюре з баклажана — красиве і витончене французьке блюдо. Не скажу, що суп так вже й...

Французькі тости 2

Французькі тости 2

Рецепт приготування солодких французьких тостів. Відмінне блюдо для сніданку. опис приготування: У великій мисці збити яйця, цукор і молоко. Додати корицю і мускатний горіх. збити віночком. Залити скибочки хліба яєчної сумішшю, дати постояти, поки хліб не поглине рідину, від 2 до 3 хвилин. Пе...

Суп гороховий з ребрами

Суп гороховий з ребрами

Сьогодні поділюся з вами рецептом, як приготувати гороховий суп з реберцями. він ароматний, смачний і дуже наваристий. Приступаємо до приготування страви! опис приготування: Відмінний варіант супчика на вечерю для всієї родини. Завдяки копченостям він набуває унікальний аромат і смак. суп нава...

Шашлик з вирізки яловичини

Шашлик з вирізки яловичини

У сезон пікніків хочеться випробувати якийсь новий смак: спробувати шашлик з новим маринадом. Хочу запропонувати вам рецепт, як приготувати шашлик з вирізки яловичини. Соковитий смак і аромат забезпечені. опис приготування: Зверніть увагу, що для маринування використовується цибулевий сік, а н...

Листковий салат «Мишка» з грибами і сиром

Рецепти салат «Буржуй»

До новорічного столу 2020 раджу приготувати смачний і ситний листковий салат "; Мишка" з грибами і сиром. А прикрасити пропоную в формі мордочки мишки, вийде дуже мило і апетитно! опис приготування: Салат з грибами і сиром виходить дуже ситним, завдяки наявності в складі смажених грибів, овочі...

Шашлички з яловичої печінки

Шашлички з яловичої печінки

Рецепт приготування шашличків з яловичої печінки. кількість порцій: 4 govyazhyey печінки— 800 грам рослинної олії— 100 мілілітрів свіжої подрібненої м'яти— 1 Ст. ложка свіжої подрібненої кінзи— 1 Ст. ложка часнику— 2 зубчики невеликий гострий перчик— 1 штука цибулина— 1 штука лимона— 0,5 штуки ...

Солоні баклажани на зиму

Солоні баклажани на зиму

Цей рецепт приготування солоних баклажанів на зиму дуже сподобається всім любителям незвичайного. Будемо фарширувати баклажани овочами, і в овочевий ж прошарку і засолюють. смачно, просто і нарядно! опис приготування: як вид, це, звичайно ж, не класичний рецепт солоних баклажанів на зиму, але ...

Шашлик з минтая

Шашлик з минтая

Якщо ви збираєтеся на пікнік і хочете приготувати на вогні рибу, беріть на замітку цю ідею, як зробити шашлик з минтая. Неймовірно соковита рибка, проста, недорога і смачна. запам'ятовуйте рецепт! опис приготування: На маринування такого шашлику досить 1.5-2 годину. Майонез і соєвий соус додас...

Солодкі мариновані огірки на зиму

Солодкі мариновані огірки на зиму

Віддаєте перевагу домашні заготовки магазинним? Тоді у вас повинен бути рецепт, як приготувати солодкі мариновані огірки на зиму. Їх подають самостійно або використовують для інших страв. опис приготування: Для приготування використовуйте маленькі огірочки однакового розміру. Огірочки залишают...

Слойки з гарбузової начинкою

Слойки з гарбузової начинкою

Гарбуз хороша тим, що її можна використовувати для перших, других страв, для десертів і, звичайно, Для випікання. З радістю поділюся улюбленим рецептом, як приготувати слойки з гарбузової начинкою. опис приготування: Гарбузову начинку можете зробити солодку, а можете змішати її зі спеціями. Ос...

Сквош з яблуком

Сквош з яблуком

Рецепт приготування сквошу з яблуками. Смачне і корисне блюдо для всієї родини. опис приготування: Щоб легко очистити сквош, покласти його у велику каструлю з киплячою водою і варити 15 хвилин. Вилийте киплячу воду і залийте холодною водою і дайте 5 хвилин постояти, щоб охолодити. Коли досить ...

Глазурований червоний лук

Глазурований червоний лук

Навіть зі звичайного лука ви можете зробити відмінне блюдо: наприклад, смачний гарнір до будь-якого м'яса або рибку. Детально розповім вам про рецепт, як приготувати глазурований червоний лук. опис приготування: цибулевий гарнір? Звучить дуже цікаво і інтригуюче. Багато хто недооцінює цибулю, ...

Суп з консервованого тунця

Суп з консервованого тунця

Суп з консервованого тунця — варіант досить швидкого і бюджетного першого страви до вашого столу. Простий рецепт супу з консервованого тунця буде непереливки складним навіть початківцю кулінарові. опис приготування: цей рецепт — один з найпростіших рецептів супів, які я знаю. Суп можна готуват...

Шурпа з свинини

Шурпа з свинини

У дитинстві я жила недалеко від Казахстану і тому знаю смак справжньої шурпи. Вона готувалася не з свинини, природно. Але не будемо снобами і відступимо від класики — ось вам рецепт шурпи зі свинини. опис приготування: це — дуже смачне, ситне і ароматне блюдо, яке прикрасить будь-який стіл. Ба...

Грибний суп з сочевицею і гречаної вермішеллю

Грибний суп з сочевицею і гречаної вермішеллю

Насичений і поживний суп. готується просто, виходить завжди! Вершково-сметанний смак і грибний аромат роблять цей суп впізнаваним і бажаним, а гречана вермішель відмінно підкреслює його простий, але яскравий смак. опис приготування: Зварити такий суп можна як на воді, так і на бульйоні. Сочеви...

Гаї Pad Мед Ма Муанг

Гаї Pad Мед Ма Муанг

Блюдо з такою складною назвою - насправді куряча грудка з овочами та горіхами кешью. Традиційна страва тайської кухні. Але грудка виходить дуже ніжною, соковитою, ароматної, з легкої острінкой! опис приготування: Куряче філе з горішками кешью - це блюдо я рекомендую тим, хто не любить дуже гос...

Фокачча з оливками

Фокачча з оливками

Рецепт приготування італійської піци з маслинами. опис приготування: В Італії фокаччею вважається старою універсальною формою піци, яка була звичайною їжею для селян і воїнів старовини. сухих дріжджів— 1 Чайна ложка теплої води— 1 Склянка борошна— 4 склянки солі— 1 Чайна ложка 1. Насип...

Голубці з виноградного листя

Голубці з виноградного листя

Чули про голубці з виноградного листя? Саме час їх спробувати! З простим поетапні рецептом приготування з цією стравою впораються навіть недосвідчені кулінари. Так що дивіться і записуйте! опис приготування: багато, напевно, чули про долма. Це традиційні голубці родом із Середньої Азії, які г...

Хлібці з тунцем і солодким перцем

Хлібці з тунцем і солодким перцем

Рецепт приготування дуже корисного для здоров'я канапе, який послужить відмінною закускою на вечірці. опис приготування: Щоб скрасити очікування великого застілля, прийнято пропонувати гостям аперитив і легкі закуски. Пропонуємо вам канапе на хлібі з корисних злаків з тунцем, багатим поліненас...

Ган

Ган

Ганаш - це крем на шоколаді, вершках і вершковому маслі, який використовується в кондитерській справі для прикраси тортів, тістечок та інших десертів. рецепт, як приготувати ганаш, простий і швидкий. опис приготування: Приготувати ганаш простіше, ніж зварити шоколадну глазур, і це не жарт. Вам...