Рецепти muscleman.com.ua

Листковий салат з червоною рибою

Листковий салат з червоною рибою

Один з найбільш відомих і популярних салатів - це «Оселедець під шубою». А якщо замінити оселедець на червону рибу (лосось, сьомгу)? розповім, як приготувати листковий салат з червоною рибою. опис приготування: Всі інгредієнти вам добре знайомі: буряк, морква, картопля, яйця. До звичних додаю ...

Гарум

Гарум

гарум (лат. liquamen) - традиційний соус давньоримського походження, який подають і до солодких, і до солоних страв. Рецепт соусу гарум — до вашої уваги. опис приготування: Вперше соус гарум згадується в кулінарній книзі Апіція, ці записи датовані I століттям н. е. Соус входив до багатьох реце...

Шоколадне печиво без випічки

Шоколадне печиво без випічки

Забудьте про випічку! Приготуйте смачне шоколадне печиво у себе вдома, змішавши для цього кілька інгредієнтів і заморозивши їх в холодильнику. Геніально і просто, спробуйте! опис приготування: До вашої уваги — дуже простий рецепт приготування шоколадного печива без випічки. Готується все макси...

Сік з гарбуза з апельсином

Сік з гарбуза з апельсином

яскравий, смачний і дуже корисний сік! Справжнє джерело вітамінів, який так необхідний в холодну пору року. Сік можна приготувати і пити відразу або ж заготовити на зиму. Пригощайтеся! опис приготування: Солодкість і кислинку соку можете підібрати на свій смак. Поступово додавайте в Пюріровать...

Філе пангасіуса в клярі

Ліниві голубці (рецепти в мультиварці)

Філе пангасіуса в клярі — найпростіше блюдо домашньої кухні, яке готується з замороженого філе пангасіуса всього за 20 хвилин. Дуже просто, але смачно і поживно. Хороший буденний обід або вечерю. опис приготування: філе пангасіуса — відмінна штука, яку сьогодні можна купити практично в будь-як...

Шоколадні сендвічі з начинкою з морозива

Шоколадні сендвічі з начинкою з морозива

Рецепт приготування шоколадних сендвічів з начинкою з білого шоколаду, молока, цукру, вершків і жовтків. Замість зазначеної в рецепті начинки ви можете використовувати будь-який морозиво на ваш смак. кількість порцій: 6 цукор— 3/4 склянки яйце— 1 штука ванільний екстракт— 1 Чайна ложка какао-по...

Солодкий картопля з калі і рікоттою

Солодкий картопля з калі і рікоттою

Рецепт приготування запеченого солодкої картоплі з капустою калі, часником і рікоттою. опис приготування: 1. Розігріти духовку до 220 градусів. Наколоти картоплю виделкою. Викласти картоплю на аркуші для випічки і змастити з 1 столовою ложкою олії. випікати від 45 хвилин 1 годину ,поки картоп...

Філіппінська Арроз КАЛЬДО

Філіппінська Арроз КАЛЬДО

Сьогодні я хочу показати вам цікаву страву, популярне на Філіппінах. Це дуже густий і ароматний суп з курки з рисом. Зовсім нескладна страва зі знайомих продуктів, але з новим смаком. опис приготування: Філіппінці про це супі говорять так: «Він ніби обіймає тебе зсередини». смачно, ситно і ніж...

Суп з печериць

Суп з печериць

Як приготувати смачний суп з печериць. Покроковий рецепт з фотографіями. опис приготування: Готувати суп з печериць одне задоволення. Перше блюдо виходить наваристим і апетитним. печериці — прості гриби ростуть повсюдно, в наш час печериці в великих обсягах вирощують на різних фермах, так що д...

Горлодёр з помідорів з часником

Горлодёр з помідорів з часником

Горлодёр — проста російська закуска з помідорів і часнику. Можна готувати про запас або для короткого зберігання. Але довго така закуска не зберігається, тому що дуже смачна! опис приготування: Приготувати гостренькі закуску "; горлодёр з часником" дуже просто, покрокові рекомендації вам на до...

Суп з сиром

Суп з сиром

Сирний суп - це завжди смачно. Але я покажу вам, як приготувати суп з сиром надзвичайно смачний, а ще з оригінальною подачею в здобне хлібі. Ваші гості і члени сім'ї точно будуть здивовані. опис приготування: думаю, що цей супчик сподобається багатьом. У нас в родині він претендує на звання на...

Листкові палички з шинкою

Листкові палички з шинкою

Листкові палички з шинкою — дуже оригінальна, красива і смачна випічка. Побачивши такий апетитною палички буквально течуть слинки. Приготування листкових паличок, до речі, не займе багато часу. опис приготування: Листкові палички з шинкою — дуже просте блюдо, вимагає лише трохи спритності рук,...

Суп з печерицями та куркою

Суп з печерицями та куркою

Цей рецепт супу з печерицями та куркою по праву займають місце у вашій кулінарній книзі. Приготування не забере багато часу, а смак приємно здивує вас. спробуємо? опис приготування: Рецепт цього супу з печерицями та куркою, хоч і здається простакуватим, стане приємним сюрпризом. Легкий в приго...

Суфле з гарбуза

Суфле з гарбуза

З приходом осені яскрава гарбуз з'являється практично на всіх прилавках овочевих магазинів і так хочеться з неї щось приготувати. Яке у вас улюблена страва з гарбуза? Я поділюся рецептом суфле! опис приготування: Суфле з гарбуза — десерт, який сподобається абсолютно всім! Це реально діючий спо...

Соте з червоної капусти

Соте з червоної капусти

Соте з червоної капусти (мається на увазі червонокачанна капуста) — дуже простий в приготуванні овочевої гарнір, який готується практично з сокири. швидко, простий і корисний. опис приготування: Іноді буває, що придумати основне гаряче блюдо на обід або вечерю простіше, ніж гарнір до нього. Ос...

Філе-Лойна норвезької сьомги гриль

Філе-Лойна норвезької сьомги гриль

опис приготування: Норвезька сьомга-гриль 4 шт. філе loynov (спинок) норвезької сьомги по 170 г 4 ст. L. соняшникової олії суміш спецій 2 ст. L. порошку копченої паприки 1 ст. L. цибулевого порошку 1 ст. L. порошку кмину ½. L. кайенского перцю 1 ст. L. солі Норвезьку сьомгу обваляти в приготовле...

Голубці «Ляльки Матрьошка»

Голубці «Ляльки Матрьошка»

Ваші близькі люблять голубці, але при цьому капуста залишається на тарілках? Тоді спробуйте приготувати їм такий варіант, вони оцінять ваше блюдо гідно. приступимо! опис приготування: Звичайно повозитися доведеться з ними трохи більше ніж з простими, але воно того варто. Гриби можна взяти будь...

Соус до м'яса «гусарський»

Соус до м'яса «гусарський»

Соус до м'яса з окосту, лука, часнику, бульйону, білого вина і зелені є стравою французької кухні. Соус «Гусарський» особливо добре подавати до смаженої свинини. опис приготування: приготування: розтопити 1 столову ложку масла в сковороді. Додати подрібнений окіст, дрібно нарізану цибулину і ч...

Фокачча з маслинами і розмарином

Фокачча з маслинами і розмарином

Хочете знати рецепт, як приготувати фокаччу з маслинами і розмарином, щоб побалувати себе справжнім італійським частуванням? Вибирайте тільки якісні продукти, щоб відчути весь смак Італії. опис приготування: Традиційну дріжджову корж можна приготувати не тільки з маслинами - це одна з варіацій...

Суп з шиітаке

Суп з шиітаке

Якщо не знаєте, що приготувати з типово східного гриба шиітаке — рекомендую суп з шиітаке на яловичому бульйоні. Виходить дуже смачне і зовсім не важке блюдо. опис приготування: Суп з шиітаке не є якимось традиційним східним блюдом. Швидше це моя особиста імпровізація на східну тему — взяла ти...