Рецепти muscleman.com.ua

Шоколадний коблер

Шоколадний коблер

Рецепт приготування шоколадного коблер з какао і ваніллю. опис приготування: Коблер - це пиріг на швидку руку з рідким тестом, яке запікається і стає м'яким. Зазвичай коблер готується з ягодами або фруктами, начинка розташовується внизу, а зверху заливається тестом. Коблер добре подавати з кул...

Шоколадні фінанси

Шоколадні фінанси

Рецепт приготування фінансів з мигдальним екстрактом і какао. опис приготування: фінанси — класична французька випічка, представляє собою маленькі бісквітні кекси з мигдального борошна. несолоне вершкове масло— 6 Ст. ложок мигдалеве борошно— 1 Склянка какао— 4 Ст. ложки сіль— 1/8 чайних ложк...

Солоні зелені помідори

Солоні зелені помідори

Зелені тугі помідорчики ідеально підходять для засолювання. Виберіть будь-якої форми, головне — без тріщин і пошкоджень. Рецепт приготування таких солоних помідорів — дуже простий, тому готуємо! опис приготування: На засолювання зелених помідорів багато сил і часу витрачати не доведеться. розп...

Гриби, фаршировані вершковим сиром, пепероні і перець

Гриби, фаршировані вершковим сиром, пепероні і перець

Спробуйте приготувати приголомшливу закуску з грибів зі смаком піци. Гриби можна подавати як закуску або на сніданок. кількість порцій: 2 грибів— 10 штук м'якого вершкового сиру— 120 грам сушеного Базиліка— 1/4 чайних ложки сушеного орегано— 1/8 чайних ложки часникова сіль і перець— За смаком з...

Грибний жульєн з печериць

Ліниві голубці (рецепти в мультиварці)

Ця страва з грибів шампіньйонів, запечене у вершках під сирною "; шапочкою ";. Блюдо дуже вишукане і красиве, тому особливої ​​актуальності жульен набуває на святковому столі! опис приготування: До вашої уваги — класичний рецепт приготування грибного жульєну з печериць. Страв виходить дуже ніж...

Khingalsh

Khingalsh

Khingalsh — це така гарбузова коржик в тесті. Рецепт приготування хінгалша, представлений нижче, дозволить вам приготувати страву за годину-півтора. опис приготування: Щоб приготувати чінгалш в домашніх умовах, треба розділити процес на три етапи. перший — заміс тесту, другий — підготовка гарб...

Листковий торт з готових коржів

Листковий торт з готових коржів

Я завжди зберігаю подібні заготовки будинку. Інший раз нічим пригостити гостей, немає часу або можливості і торт з покупних коржів мене частенько виручає. Ідеальний для зайнятих персон! опис приготування: Готовому торту необхідно настоятися 2 години при кімнатній температурі, а потім відправит...

Грецький салат з пастою

Грецький салат з пастою

Нове незвичайне поєднання грецького салату і пасти. опис приготування: Спробуйте нове незвичайне поєднання грецького салату і пасти. В якості інгредієнтів для салату ви можете також використовувати курку-гриль, куряче філе в сирній скоринці або креветки. Це зробить ваш салат ще смачніше. ог...

Соус з сиру з пліснявою

Соус з сиру з пліснявою

Соус з сиру з пліснявою — дуже простий в приготуванні і дивовижно смачний соус, який добре подавати до гарячих страв, використовувати як заправку для салатів. розповідаю, як приготувати. опис приготування: Пропоную вашій увазі дуже оригінальний соус із сиру з пліснявою. У нас він не дуже попул...

Стейк з картопляним салатом

Стейк з картопляним салатом

Рецепт салату з картоплею, перцем і шматочками смаженого м'яса. опис приготування: Обсмажувати перець поблано протягом 5 хвилин до підсмаженої скоринки. Перекласти чилі в миску і загорнути плівкою, дати охолонути. зняти шкірку, видалити стебло і насіння. промити, а потім нарізати смужками. Тим...

Листкові торти з Aiwo

Листкові торти з Aiwo

Айва не така часта гостя на нашому столі, як яблука чи груші. І тому десерти і випічка з неї стають особливими. Але фрукти обов'язково треба підготувати, щоб текстура стала м'якою. Вчіться! опис приготування: Хочу запропонувати вам дізнатися про те, як приготувати слойки з айвою. Просте додато...

Яловичина з горошком

Яловичина з горошком

Рецепт приготування смаженої яловичини з соєвим соусом, імбиром, цибулею і квасолею. опис приготування: Це азіатське блюдо готується дуже швидко і неодмінно порадує ваших гостей. стейка яловичини— 220-450 грам Тереза— 3 чайних ложки коричневого сахара— 2 Ст. ложки кукурудзяного крохмалю— 2 С...

Фарширований стейк

Фарширований стейк

М'ясо - це саме по собі дуже смачно. Але можна зробити його ще смачніше. Один з варіантів - приготувати фарширований стейк. опис приготування: Головна перевага цієї страви - простота в приготуванні. Шматок м'яса замаринуйте. Потім зробіть надріз, так щоб вийшов конверт. Начините його цибулею і...

Фарширована свиняча вирізка

Фарширована свиняча вирізка

Творчий спосіб нафарширувати свинячу вирізку - нарізати її, як «книгу», промаринувати, додати смачні інгредієнти між «сторінками», а потім підсмажити. опис приготування: яскраве, ароматне, святкове блюдо, яке готується швидко і просто. Цей ошатний святковий рецепт в класичному стилі принесе за...

Суп з рибної консерви

Суп з рибної консерви

Мій улюблений суп з часів студентства. Хоч і варили ми тоді такий суп не з тунця, він нам — студентам, здавався найсмачнішим блюдом. прочитайте, як приготувати суп з рибної консерви. опис приготування: Такий суп швидкий в приготуванні і має оригінальний рибний смак. Суп з консервів був дуже по...

Шаурма з шашликом

Шаурма з шашликом

Шаурма з шашликом — це дуже смачно! Якщо у вас після вихідних залишився шашлик і ви роздумуєте що з ним зробити, тобто дуже вдале рішення — приготувати шаурму з шашликом. опис приготування: Для начинки можна використовувати будь-які овочі, що опинилися під рукою. Шашлик може бути як зі свинини...

Фісташковий торт з марципаном і шоколадною глазур'ю

Фісташковий торт з марципаном і шоколадною глазур'ю

Рецепт приготування тришарового торта з фісташками, марципаном і шоколадною глазур'ю. Цей приголомшливий торт з марципановими трояндами, стане прикрасою вашого торжества. кількість порцій: 8 цукор— 1 2/3  склянки мука— 2 склянки розпушувач— 1 Ст. ложка сіль— 1/2  чайних ложки вершкове масло— 2...

Фокачча з сиром і базиліком

Фокачча з сиром і базиліком

Фокачча з сиром і базиліком — ще один спосіб приготування традиційного італійського хліба. м'який, хрусткий, ароматний, тільки що іспекшійся хліб фокачча — неодмінний атрибут гарної трапези. опис приготування: Описаний мною рецепт приготування фокаччи з сиром і базиліком зайвий раз доводить, щ...

Халва «Бомбей»

Халва «Бомбей»

Халва "; Бомбей" відрізняється оригінальністю, вишуканим смаком і простотою рецепта. Приготувати її будинку зовсім нескладно. А взагалі халва "; Бомбей" більше відома по ярмарках і святах в Індії. опис приготування: Зробити халву просто, всі інгредієнти для багатьох видів халви нам звичні. Пот...

Гречаний суп з картопляними галушками

Гречаний суп з картопляними галушками

У моєму дитинстві мама часто варила суп з гречкою. Зараз я зовсім забула про подібне перша страва, але недавно знайшла його рецепт і вирішила згадати. Трохи його "; освіжила ";, додавши дещо від себе. опис приготування: Тепер я знаю, як приготувати гречаний суп з картопляними галушками. Розпов...