Рецепти muscleman.com.ua

Шашлик з риби на мангалі

Шашлик з риби на мангалі

Неперевершено ароматний і смачний шашлик з червоної риби готується дуже просто. Риба маринується і швидко запікається на решітці, встановленої на розпечений мангал. рекомендую! опис приготування: Перед вами — простий рецепт приготування шашлику з риби на мангалі. Рибне філе маринуємо зі спеція...

Грецький пиріг з бринзою і м'ясом

Грецький пиріг з бринзою і м'ясом

Пропоную вам випробувати один з рецептів грецького пирога з бринзою і м'ясом. Це фантастично смачний і ароматний пиріг з листкового тіста. Приготуйте його один раз, і він стане у вас частим гостем! опис приготування: Грецький пиріг з бринзою і м'ясом - прекрасне і цілком самостійне блюдо для п...

Свиняча грудинка з макаронами

Свиняча грудинка з макаронами

Рецепт приготування хрусткої свинячої грудинки з макаронами і сиром. кількість порцій: 2 свинина— 1/4 грами(грудина, нарізати невеликими шматочками) макарони— 250 грам сіль— 1/2 чайних ложки часниковий порошок— 1/8 чайних ложки каєнський перець— 1/8 чайних ложки(мелений) хлібні крихти— 1/2 скля...

Суп з риби

Суп з риби

Рибний суп - це не обов'язково вуха, як ми звикли. За рецептом, як приготувати суп з риби, ви отримаєте легке перше блюдо з яскравим і насиченим смаком. Ваша фігура буде вдячна за легку вечерю. опис приготування: Для супу з рибою найкраще підійде біла морська риба, така як морської або червони...

Фаршировані баклажани з морквою і капустою

Салат з кукурудзи і курки

Ділюся рецептом дуже смачної закуски з фаршированих баклажанів з морквою і капустою. Приготування займе пару днів, але результат того вартий! опис приготування: Нижче я розповім докладніше, як приготувати фаршировані баклажани з морквою і капустою. Зберігайте такі баклажани в холодильнику, в р...

Фокачча з сиром і базиліком

Фокачча з сиром і базиліком

Фокачча з сиром і базиліком — ще один спосіб приготування традиційного італійського хліба. м'який, хрусткий, ароматний, тільки що іспекшійся хліб фокачча — неодмінний атрибут гарної трапези. опис приготування: Описаний мною рецепт приготування фокаччи з сиром і базиліком зайвий раз доводить, щ...

Студень

Студень

Студень — традиційне блюдо східнослов'янських народів, особливо популярне в холодну пору року. опис приготування: Холодець - старовинне російське блюдо, без якого не обходилося жодне застілля. Традиційно холодець готували на Різдво і Хрещення, коли з настанням холодів починався забій худоби. ...

Гарнір до індички

Гарнір до індички

Кращий гарнір до м'яса — це овочі в будь-якому вигляді. Свіжі або тушковані, смажені або відварені на пару. Це і смачно, і корисно, і досить ситно. Цей варіант гарніру як не можна краще підходить до індички. опис приготування: До будь-якого м'яса прекрасно підійде гарнір з овочів, м'ясо індичк...

Фаршировані гриби з сиром, горіхами і беконом

Фаршировані гриби з сиром, горіхами і беконом

У пошуку цікавих начинок для грибочків? Один дуже класний і апетитний варіант я як раз підготувала. Не складно, ситно і дійсно смачно! Так що без сумніву рекомендую на замітку рецепт! опис приготування: Перед вами чудова ідея, як приготувати фаршировані гриби з сиром, горіхами і беконом. Поєдн...

Гірчиця на огірковому розсолі

Гірчиця на огірковому розсолі

Хочу поділитися з вами одним з найпростіших рецептів, як приготувати гірчицю на огірковому розсолі. Такий простий соус порадує вас не раз, так як добре буде виглядати з багатьма стравами. опис приготування: Горчічкі ми любимо всією сім'єю, тому я знаю пару рецептів, як її зробити. За що вона н...

Шоколадні тістечка з корицею і кардамоном

Шоколадні тістечка з корицею і кардамоном

Рецепт приготування тістечок з какао, порошком чипотл, корицею, кардамоном і кава. опис приготування: Пряні тістечка з ароматом кориці і кардамону припадуть до смаку любителям шоколаду. солі— 1 Чайна ложка какао— 2 Ст. ложки порошку чіпотл— 1 — 1 1/2  чайних ложки кориці— 3/4 чайних ложки ка...

Вершковий крем для капкейков

Вершковий крем для капкейков

краплі — це маленькі кекси, які прикрашені зверху кремом. Ідей для прикраси капкейков багато, але найсмачніший, на мій погляд, вершковий крем з вершковим сиром. ділюся рецептом! опис приготування: Вершковий крем для капкейков готується дуже швидко і просто. Але потрібно врахувати кілька нюансі...

Вершково-томатний соус

Вершково-томатний соус

Вершково-томатний соус просто універсальний. Ви можете його використовувати з м'ясом, грибами, картопляним пюре, рисом, морепродуктами…. Його ніжний смак прекрасно гармонує з будь-якими інгредієнтами. опис приготування: Хочу розповісти рецепт, як приготувати вершково-томатний соус. Він стане п...

Хлібно-ягідний пудинг

Хлібно-ягідний пудинг

Якщо у вас залишилися зачерствілі шматочки хліба після свят, можна використовувати їх для випічки простого, але смачного десерту. Розповім про рецепт, як приготувати хлібно-ягідний пудинг. опис приготування: Для пудингу підійде білий і житній хліб, можна комбінувати кілька сортів. Ягоди підійд...

Shurasko

Shurasko

Shurasko — це спосіб готувати м'ясо в Бразилії і Аргентині. Великі шматки м'яса смажать на вугіллі на відкритому повітрі. М'ясо годі й маринувати, лише посипають крупною сіллю. головне — якість м'ясо. опис приготування: Як приготувати шураско? 1. М'ясо не нарізайте, залиште великі шматки. пром...

Грушевий конфітюр з корицею

Грушевий конфітюр з корицею

Давайте заготовив на зиму ароматний конфітюр з шматочками груші. Процес нескладний і не такий тривалий, як при варінні варення. А в результаті отримаємо бурштиновий смачний конфітюр до чаю. готуємо! опис приготування: джем — це те ж саме варення, але вариться із застосуванням желирующих речови...

Шоколадні іриски в мікрохвильовці

Шоколадні іриски в мікрохвильовці

Існує чимало десертів, які ми любимо з дитинства і дуже здорово, що багато з них ми можемо приготувати прямо у себе вдома. Сьогодні я пропоную вам спробувати шоколадні іриски в мікрохвильовці. опис приготування: Існує чимало десертів, які ми любимо з дитинства, і дуже здорово, що багато з них ...

Грибний соус із заморожених грибів

Грибний соус із заморожених грибів

Справжній грибник завжди залишить грибочків і на зиму, добре їх не тільки замаринувати, але і заморозити. З смачних і ароматних заморожених білих грибів завжди можна приготувати чудовий соус! опис приготування: Готувати за цим рецептом можна і з свіжих грибів. До речі, якщо ви заморозили не бi...

Шніцель «Нельсон»

Шніцель «Нельсон»

Свинячі шніцелі запікаються з рубаним м'ясом під сиром. Дуже колоритне і смачна страва. Можна сміливо готувати на святковий стіл і дивувати гостей! А найважливіше — готуються шніцелі дуже швидко! опис приготування: До вашої уваги — класичний рецепт приготування шніцелів "; Нельсон ";. Вони гот...

Суп-пюре з баклажанів (легкий рецепт)

Суп-пюре з баклажанів (легкий рецепт)

Хочете урізноманітнити свій раціон чимось незвичайним, але дуже смачним? Сьогодні я розповім вам, як приготувати суп-пюре з баклажанів (легкий рецепт). Буде дуже смачно і незвично. Візьміть на замітку! опис приготування: За бажанням можна протерти суп через сито для більш однорідної консистенц...