Рецепти muscleman.com.ua
Стіфадо з яловичини
Стіфадо з яловичини — грецьке спекотне, яке гаситься з луком. Блюдо подається з рисовим або картопляним гарніром. Одним словом — варто один раз спробувати стіфадо і ви полюбите його надовго! опис приготування: Перед вами — простий рецепт приготування стіфадо з яловичини. Не можна сказати, що б...
Грецький фраппе
Незважаючи на те, що фраппе — французьке слово (охолоджений), походження же цього напою корінням впирається в Грецію. Приготуйте розчинна кава, молоко і кубики льоду. Грецький фраппе для вас. опис приготування: Грецький фраппе зовсім древній напій. Його винайшли в п'ятдесятих, можна сказати, н...
Соус Сальса
сальса (ісп. Сальса) - традиційний мексиканський соус з подрібнених овочів і приправ, який подають до м'ясних страв і до пасти. опис приготування: складові: Соус сальса готують з дрібно нарізаних томатів або томатільо, лука, часнику, пепероні, чилі і чорного перцю. Іноді в цей соус додають і і...
Сендвічі з фрикадельками, сиром і цибулею
Рецепт приготування сендвічів з тушкованими в томатному соусі фрикадельками, карамелізований цибулею і сиром Грюйер. опис приготування: Ці ситні сендвічі цілком можуть замінити ситний обід. багети для сендвічів— За смаком м'яса на вибір— 900 грам петрушки— 2 Ст. ложки солі— 3/4 чайних ложки ...
Рецепти салат «Капуста по-корейськи»
З приходом тепла поновлюються і пікніки на природі. Не проходьте повз, візьміть на замітку класний варіант, як приготувати соус для крилець барбекю - пікантний, ароматний і дуже смачний. опис приготування: Відразу хочу звернути вашу увагу на те, що рецепт приготування соусу для крилець барбекю...
Гарячі суші
Гарячі суші з копченим лососем - дуже смачне і корисне блюдо з легким ароматом копченостей. Спробуйте приготувати цей «зимовий» варіант такого популярного останнім часом страви японської кухні. опис приготування: Подавайте гарячі суші безпосередньо після приготування з васабі і маринованим імб...
Суфле зі шпинату
Рецепт приготування суфле з шпинату, молока і сиру. опис приготування: Розігріти духовку до 200 градусів. Скропити страву для суфле або 6 окремих страв маслом в розбризкувачі. Посипати панірувальними сухарями. Відкласти в сторону. Заповнити чашу льодом і водою, відкласти в сторону. Помістити ...
Холодець з курячих стегенець
Смачний і простий у приготуванні холодець з курячих стегенець займе почесне місце на вашому святковому столі і не тільки. Гості точно оцінять таке блюдо гідно! Беріть рецепт на замітку! опис приготування: Холодець з курячих стегенець — це доступне і недороге блюдо. Приготувати його можна як до...
Горбуші, запечена в духовці
горбуші — риба відносно недорога, але приготована за цим рецептом, она не уступает по вкусу более дорогим видам рыбы. Цікавий маринад робить рибу ніжною і дуже соковитою. опис приготування: Маринад дуже вдало підходить до всіх видів червоної риби, тому рекомендую нічого не міняти і не доповнюв...
Французький цибульний гарнір
Рецепт приготування гарніру з лука. Традиційна французька кухня. опис приготування: 1. нагріти масло, цукор, розмарин у великій каструлі на середньому вогні. часто помішувати, цукор повинен стати "; кавового" кольори. 2. Додати перловий цибулю і гарненько перемішати. 3. Налити біле вино і щедр...
Гаспачо з дині
Холодне ароматне гаспачо з дині — відмінний суп для спекотного дня. поєднання солодкого, гострого і солоного — чудове. Подати гаспачо можна в стаканчиках або навіть келихах. Фантазуйте і насолоджуйтеся! опис приготування: Гаспачо в оригіналі — Етоо холодний іспанський суп, який готують на осно...
Судак під соусом в духовці
Це простий рецепт приготування судака під соусом в духовці для любителів запеченої рибки. Дуже соковите і ароматне блюдо на всі випадки життя, дивимося! опис приготування: Для приготування судака під соусом в духовці ми зробимо простий соус на основі гірчиці. Помідор і цибулю додадуть страві с...
Шекерпаре
шекерпаре — приголомшливий, просочений сиропом турецька десерт! опис приготування: У посуд насипаємо 2 склянки борошна, робимо в середині лунку, вбиваємо туди яйце, цукрову пудру, олія, розпушувач, манку і ваніль. Спочатку перемішуємо все що в середині, потім змішуємо з борошном, додаючи її в ...
Голубці в мікрохвильовці
Хто сказав, що голубці — це довго і складно? Зовсім ні! Я розповім, як приготувати голубці в мікрохвильовці в сверхкороткие терміни. Вийдуть вони нітрохи не гірше, ніж приготовані звичайним способом. опис приготування: Якщо зверніть увагу на інгредієнти, то можете помітити, що цей рецепт приго...
Супер тісто для пельменів
У приготуванні тесту для пельменів немає нічого складного. І, Проте, існує чимало варіантів рецепта цієї страви. Цей рецепт є універсальним, він стане в нагоді будь-якій господині. опис приготування: Це тісто для пельменів просте в роботі. Воно обов'язково вам стане в нагоді для смачних домашн...
Брудний Мартіні
Рецепт приготування коктейлю з приємним смаком Мартіні і підступної фортецею справжньої російської горілки. опис приготування: Якщо ви вирішили влаштувати дорослу вечірку «гарячіше», але опускатися до стандартного застілля з вживанням міцних напоїв не хочете, вам ідеально підійде «брудний Март...
Холодець в мультиварці «Redmond»
Холодець в мультиварці "; Редмонд" готувати дуже зручно і просто. Потрібно буде завантажити м'ясо і овочі в мультиварку, поставити відповідний режим і забути про холодець на кілька годин. Спробуйте! опис приготування: Як приготувати холодець в мультиварці "; Редмонд ";? 1. М'ясо перед приготув...
Суп-пюре з грибами
Ніжний і ароматний суп-пюре з грибами подобається багатьом. Люблять його і в нашій родині. Хочу поділитися рецептом приготування нашого улюбленого супчика з грибами. опис приготування: Овочі і гриби треба згасити, потім зробити бульйон і все проварити. Кожну порцію супу-пюре з печериць прикрас...
Печериці з часником і зеленню
смачна закуска, або альтернатива м'ясних страв. опис приготування: Підготуйте інгредієнти. Гриби і зелень добре промийте. Всі продукти подрібніть і обсмажте на сковороді. От і все! печериці— 300 грам часник— 2 зубчики кріп— 1 пучок петрушка— 1 пучок Рослинна олія— 50 мілілітрів сіль, перець...
Фаршировані перці по-грецьки
Рецепт приготування болгарських перців, фаршированих білою квасолею і сиром фета. опис приготування: Зрізати верхівку з кожного болгарського перцю. видалити насіння. Обрізані верхівки дрібно нарізати. змішати квасолю, сир фета, кускус, білу частину цибулі, часник, орегано і нарізані верхівки п...