Рецепти muscleman.com.ua

Шоколадні міні-кекси з горіхами

Шоколадні міні-кекси з горіхами

Рецепт приготування невеликих кексів з шоколадом, цукіні і волоськими горіхами. опис приготування: Розігріти духовку до 170 градусів. У великій мисці змішати разом масло, цукор, сіль і яйце. Додати ваніль, цукіні і сметану, добре перемішати. Просіяти борошно і какао-порошок в миску і перемішат...

Грибний суп із заморожених білих грибів

Грибний суп із заморожених білих грибів

Ділюся простим рецептом грибного супу з заморожених білих грибів. Хоч він і простий, але смачний просто неймовірно! Вам однозначно сподобається цей смак, адже такий суп — кулінарна класика! опис приготування: смачне, ситне, але при цьому нітрохи не жирне перша страва — це все про це рецепті пр...

Суп зі шпинатом і баранячим горохом

Суп зі шпинатом і баранячим горохом

Рецепт приготування супу з рису, грибів, шпинату і баранячого гороху. опис приготування: У великій каструлі довести 4 склянки води до кипіння. Додати коричневий рис і готувати, накривши кришкою, протягом 30 хвилин. Тим часом у великій каструлі нагріти масло на середньому вогні. Додати цибулю, ...

Ескалоп з пармской шинкою

Ескалоп з пармской шинкою

Ескалоп - це тонкий шматочок м'яса, обсмажений до хрусткої скоринки. Він може бути з будь-якого м'яса: свинини, яловичини, телятини і навіть курки. У нас ескалоп зі свинини з чебрецем і пармской шинкою. опис приготування: Трави при приготуванні цього рецепта можна брати будь-які: шавлія, розма...

Грибний соус з беконом

Суп з чорної квасолі

Рецепт приготування вершкового соусу з грибів і бекону. опис приготування: У невеликій мисці замочити білі гриби в окропі до м'якості близько 20 хвилин. злити рідину, крупно нарізати гриби. Рідина процідити через сито і відкласти в сторону. Підсмажити бекон у великій сковороді на середньому во...

Горячее из свинины

Горячее из свинины

Если вы все еще в поисках идеального горячего к вашему гарниру, советую вам этот простой рецепт горячего из свинины, — смачні, сочные рулетики, которые придутся по вкусу всем гостям! готувати просто! опис приготування: Предлагаю в качестве угощения на праздничный стол, или просто в качестве го...

Фаршировані курячі стегна

Фаршировані курячі стегна

Фаршировані курячі стегна — це вельми оригінальне блюдо, хоча і всі компоненти досить зрозумілі і звичні. Це свого роду голубці, тільки капустою виступає куряче м'ясо, а фарширується рисом. опис приготування: Фаршировані курячі стегна — страва, яке я випадково зустріла в якомусь ресторані в Гр...

Фрітата з яблуком і сиром

Фрітата з яблуком і сиром

Рецепт приготування італійського омлету з яблуками і сиром чеддер. опис приготування: Попередньо розігріти духовку до 220 градусів. У невеликій мисці збити яйця, яєчні білки і половину сиру, приправити суміш сіллю і перцем. У середній сковороді нагріти масло на середньому вогні. Додати яєчну ...

Sparzha, запечена в духовці

Sparzha, запечена в духовці

Sparzha, запечена в духовці, делается элементарно. Всього кілька хвилин, чтоб помыть ее и уложить на противень. Духовка сама все приготовит. Sparzha — отличный полезный гарнир к любому блюду. опис приготування: Спаржу запекают в духовке 15 хвилин при 175 градусах. Духовку сначала нужно разогре...

Гриби, запечені у фользі

Гриби, запечені у фользі

Досить простий рецепт грибів, запечених у фользі, — це знахідка для любителів смачних і нежирних страв. Для начинки можна використовувати овочі, курочку або вершковий сир, наприклад. опис приготування: Ніжні і м'які гриби, запечені у фользі в домашніх умовах, — відмінний варіант закуски для го...

Шоколадний пиріг на сметані

Шоколадний пиріг на сметані

Якщо вам до душі проста, швидка і смачна домашня випічка, у вашій кулінарній скарбничці обов'язково повинен бути цей рецепт шоколадного пирога на сметані. повітряний, ароматний і апетитний! опис приготування: Головна перевага цього пирога в тому, що тісто готується з простих інгредієнтів і всь...

Шалтібарщай

Шалтібарщай

Шалтібарщай - це одне з найпопулярніших і відомих блюд в Литві. Воно являє собою холодний борщ і подається в обід як першу страву. Дуже класно шалтібарщай є в літню спеку. опис приготування: Литовці просто обожнюють цей суп. Особливо його приємно їсти, коли на вулиці стоїть полуденну спеку. Ві...

Еклери по ГОСТу

Еклери по ГОСТу

Для мене в топі тістечок еклери на першому місці. Тому я завжди була в пошуках ідеального рецепта цього легендарного ласощі. Запропонований рецепт по ГОСТу близький до нього. Із задоволенням ділюся ним! опис приготування: Якщо ви шукаєте ідеальний рецепт еклерів, то він перед вами. рецепт прос...

Шоколадне гато

Шоколадне гато

шоколадне гато — це такий дуже простий, але дуже смачний французький шоколадний пиріг. Виходить дуже м'яким і ніжним, а готується з простих інгредієнтів. Спробуйте! опис приготування: шоколадне гато — один з найулюбленіших пирогів французьких господинь, тому що готується він елементарно, а рез...

Глазур для паски тягуча

Глазур для паски тягуча

Всім відома неприємність, коли з паски обсипається глазур. Він моментально втрачає свій вигляд, а їсти його дуже незручно. Хочете знати, як приготувати глазур для паски тягучу? опис приготування: Завдяки пошаговому рецептом ви зробите так, що глазур не впаде з паски, і його сміливо можна їсти....

Солянка з м'ясом

Солянка з м'ясом

солянка — популярне слов'янське блюдо, яке готується на концентрованому бульйоні з додаванням великої кількості м'яса, копченостей, грибів, риби. Цей суп виходить просто неймовірно смачним! опис приготування: Солянка буває м'ясної, грибний, рибної. Але ніколи не змішують ці інгредієнти в одній...

Солянка з копченою ковбасою

Солянка з копченою ковбасою

Як приготувати просто і смачно? Пропоную вам рецепт приготування солнкі з копченою ковбасою. опис приготування: Щоб прискорити процес приготування солянки з копченою ковбасою в домашніх умовах, потрібно готувати інгредієнти паралельно (м'ясний бульйон, овочі і перловку). За бажанням можна в го...

Гороховий суп з копченою куркою

Гороховий суп з копченою куркою

Про чарівному поєднанні гороху з копченостями кулінари всього світу знають вже давно. Гороховий суп з копченою куркою — один з варіантів цього прекрасного смакового поєднання. опис приготування: У нашій родині гороховий суп з копченостями обожнюють все — навіть діти, які до супів відносяться с...

Ескалоп зі свинини

Ескалоп зі свинини

ескалоп — це нежирні шматки м'яса без кісточки, обсмажені на сковороді без панірування. Найкраще використовувати свинячу вирізку. Ескалоп готується з ниркової частини, де м'ясо особливо м'яке і ніжне. опис приготування: Що може бути краще для чоловіка, цінує хороше м'ясо, ніж добре підсмажений...

Сицилійський салат

Сицилійський салат

Салат родом із сонячної Сицилії з незвичайним для нас поєднанням інгредієнтів. До його складу входять яблука, селера, гриби і помідор. Салат виходить соковитий, ароматний і ситний. опис приготування: Незважаючи на незвичайне поєднання яблука і грибів, я все-таки вирішив спробувати цей салат. Р...