Рецепти muscleman.com.ua

Суші своїми руками

Суші своїми руками

Суші - це традиційна закуска країни висхідного сонця. Я люблю суші у вигляді ролів з різноманітними начинками. У кафе часто не походиш, це недешево, тому я роблю роли будинку своїми руками. опис приготування: Суші є прикладом збалансованої їжі, містить в собі різноманіття мінеральних речовин і...

Суп-пюре з яєць (краще, ніж в ресторані)

Суп-пюре з яєць (краще, ніж в ресторані)

Такий простий і легкий суп користується великим попитом в китайських ресторанах. Чому б не приготувати його будинку? повірте, у вас вийде нітрохи не гірше, а навіть краще! Приємних вам клопоту на кухні! опис приготування: Яєчний суп виходить ніжним, легким і в той же час досить ситним. Відмінн...

Шафрану вуха

Шафрану вуха

Рецепт приготування юшки з білої риби, морських гребінців, лука, макаронних виробів, рибного бульйону, білого вина і порошку чилі. опис приготування: Вуха - одне з найдавніших страв російської кухні, з'явилося приблизно в 11-12 століттях. В ті часи крім рибної існувала також куряча, лебяжа і г...

Сентя

Сентя

Найпопулярніший в Японії сорт чаю. більш 80% виробленого в країні чаю це саме верес. Він дуже ніжний, ароматний і корисний. Його отримують з сортів банча і гіокуро. кількість порцій: 1-2 зелений чай— 1-2 чайних ложок(сорт "сентя") вода очищена— 300 мілілітрів(90 градусів) На відміну від ки...

Яловича вирізка в грибному соусі

Салат зимовий з огірків

Приготування яловичої вирізки в грибному соусі і віскі. Рецепт від шотландського шеф-кухаря Ніка Нерн. опис приготування: підготовка: 1. Залити воду в каструлю, довести до кипіння на сильному вогні. Кинути картопля в окріп, зменшити вогонь до середнього. Потовкти перець і висипати на невелику ...

Грудинка свиная жареная

Грудинка свиная жареная

Дуже люблю м'ясо, тому регулярно готую курку, свинину, яловичину та інші види. Особливо жалую свинину, адже її м'ясо ситне і соковите. поділюся рецептом, як приготувати грудинку свинячу смажену. опис приготування: можливо, рецепт не відноситься до розряду корисних і низькокалорійних страв, але...

Фарш з макаронами на сковороді

Фарш з макаронами на сковороді

Просте і ситне блюдо на вечерю для всієї родини. Дивимося і запам'ятовуємо рецепт фаршу з макаронами на сковороді, готуватимемо вже сьогодні! опис приготування: Макарони з м'ясом — це запорука успіху будь-якого обіду або вечері. Для приготування фаршу з макаронами на сковороді я беру зазвичай ...

Фаршировані м'ясом огірки

Фаршировані м'ясом огірки

Рецепт приготування овочевої закуски з м'ясною начинкою. опис приготування: Розріжте кожен огірок навпіл уздовж. бульйон, перець і часник з'єднуються і ставляться на вогонь, де і доводяться до кипіння. Як тільки бульйон закипів, в нього кладуть огірки і припускаються до м'якості. потім виймают...

Фрітата з яблуком і сиром

Фрітата з яблуком і сиром

Рецепт приготування італійського омлету з яблуками і сиром чеддер. опис приготування: Попередньо розігріти духовку до 220 градусів. У невеликій мисці збити яйця, яєчні білки і половину сиру, приправити суміш сіллю і перцем. У середній сковороді нагріти масло на середньому вогні. Додати яєчну ...

Судак з грибним соусом

Судак з грибним соусом

Рецепт судак з грибним соусом — приготування смаженої філе судака з соусом з лука, сметани і грибів. опис приготування: Дрібно нарізати цибулю. гриби почистити, а потім нарізати кубиками. Обсмажити цибулю в олії, додати гриби і смажити протягом декількох хвилин. Додати сметану і кип'ятити на п...

Яловичина в болонському соусі

Яловичина в болонському соусі

Італійське м'ясне блюдо в густому томатному соусі. Покроковий рецепт приготування з фотографіями. кількість порцій: 8 Червона цибуля— 1 штука(нарізати) фарш із яловичини— 1 кілограм сушений орегано— 2 Ст. ложки петрушка— 2 Ст. ложки томатна паста— 170 грам часник— 5 зубчиків червоне вино— 1-2 с...

Горбуші, запечена в тесті

Горбуші, запечена в тесті

У такому виконанні сухувата риба виходить дуже соковитою і смачною. У нашій родині горбуша в клярі — одне з улюблених страв, яке я іноді навіть готую на святковий стіл. опис приготування: ніжна горбуша, запечена в тесті, в домашніх умовах виходить такий, завдяки нехитрому правилу. Перед відпра...

Флан з зеленого горошку

Флан з зеленого горошку

флан — це щось на зразок французького суфле. Мені дуже подобається флан з зеленого горошку — розповідаю, як його приготувати! опис приготування: Флан з зеленого горошку — страва французької кухні, за своєю консистенцією нагадує суфле. До столу він подається холодним. Зазвичай його подають із з...

Солоні огірки з медом

Солоні огірки з медом

Солоні огірки з медом — національна білоруська закуска. Закушують ними зазвичай самогон. Все просто: потрібен тільки мед та солоні огірки. Якщо ви вже виросли і ще не пробували — раджу! опис приготування: Описати смак солоних огірків з медом непросто. може, Бунін або інший російський класик і ...

Сірий хліб в духовці

Сірий хліб в духовці

До випічці такого хліба додаю темне пиво, завдяки чому випічка ароматна і м'яка. Розповім вам про доступний рецепті, як приготувати сірий хліб в духовці, який замішую вручну. опис приготування: якщо любите, то можете додати насіння соняшнику або гарбузове, кмин і інші спеції, а також сухофрукт...

Спагеті з креветками і овочами

Спагеті з креветками і овочами

Рецепт приготування спагетті по-азійському з креветками, болгарським перцем, зеленою цибулею і імбиром. опис приготування: У середній каструлі з киплячою підсоленою водою відварити спагетті до готовності, згідно з інструкцією на упаковці. Злити воду і повернути спагетті в каструлю. Тим часом в...

Шоколадний фадж (помадка)

Шоколадний фадж (помадка)

Рецепт приготування помадки з шоколаду, шоколадно-горіхової пасти Нутелла, вершкового масла і згущеного молока. опис приготування: помадка (fadzh) - американська назва вершкової помадки. За смаком нагадує м'яку іриску. Нашу шоколадну помадку з горіховим смаком Нутеллою дуже легко приготувати, ...

Говядина в кляре

Говядина в кляре

Говядина в кляре — дуже просте, можна сказати — чергову страву. Я еще в детстве видела, как мама жарит мясо именно таким способом. Говядина получается очень вкусной в красивой золотой корочке. опис приготування: Говядина в кляре готовится быстро, только обязательно берите молодую говядину, а к...

Листкові пироги з бринзою

Листкові пироги з бринзою

Пропоную недорогий і простий рецепт листкових пирогів з бринзою. Вийде смачне і ситне, а ще й оригінальне блюдо — адже ми додамо гарбуз. У поєднанні з бринзою буде незвично, але дуже смачно! опис приготування: Хочу розповісти, як приготувати листкові пироги з бринзою в домашніх умовах. Це прос...

Соте з баклажанів з перцем

Соте з баклажанів з перцем

У період достатку овочів багато губляться і не знають, що з ними зробити. Поділюся смачним варіантом використання свіжих овочів, зірваних з грядки. пробуйте! опис приготування: Ця страва добре тим, що можна використовувати різні овочі для його приготування. Подавайте його через пару хвилин піс...