Рецепти muscleman.com.ua

Шоколадні тістечка в глазурі

Шоколадні тістечка в глазурі

Рецепт приготування шоколадних тістечок з карамельною глазур'ю. опис приготування: Ці чудові тістечка стануть знахідкою для справжніх гурманів. шоколаду— 180 грам цукру— 2 склянки яйця— 3 штуки для глазурі:жирних вершків— 1/2 склянки цукру— 2 склянки солі— 2 чайних ложки желатину— 1,5 Ст. ...

Хашлама з баранини на пиві

Хашлама з баранини на пиві

хашлама — це неймовірно смачне, ароматне і ситне блюдо кавказької кухні, в якому баранина тушкується протягом двох годин з овочами, завдяки чому м'ясо виходить дуже соковитим, ніжним і м'яким. опис приготування: Любителі кавказької кухні повинні оцінити цей рецепт приготування хашламу з барани...

Сочники

Сочники

Це печиво поєднує в собі хрустку скоринку і ніжну кремову начинку з домашнього сиру. Справжні сочнікі роблять великих розмірів. Розповім традиційний рецепт, як приготувати сочнікі. опис приготування: Після приготування сочнікі необхідно остудити, а вже потім їх можна пробувати. З представлених...

Гороховий Хумус

Гороховий Хумус

Рецепт приготування хумуса з гороху. опис приготування: Для початку потрібно добре промити і підсушити горох. Помістити горох в кухонний комбайн. Додати тахини, часник, лимонний сік і приправи. Включити комбайн і змішати всі інгредієнти в тісто. Повільно налити оливкової олії. Додати приправ, ...

Гамбургер з яловичим фаршем і селерою

Рецепти салат «наречена»

Рецепт приготування гамбургерів з яловичим фаршем, болгарським перцем, селерою і томатним соусом. Гамбургери добре подавати з солоними огірками і картопляними чіпсами. опис приготування: У великій сковороді нагріти масло на середньому вогні. Додати цибулю, солодкий перець, селера і часник, пр...

Соус для макаронів з сосискою

Соус для макаронів з сосискою

Макарони з сосисками, на перший погляд, цілком звичайне і нічим не примітне блюдо, але якщо приготувати його з фантазією і подати під ароматним пікантним соусом, блюдо вийде просто чудове. опис приготування: Їсти звичайні макарони якось не дуже весело, але я можу підказати вам, як зробити вече...

Шоколадний пиріг з кабачком (цукіні)

Шоколадний пиріг з кабачком (цукіні)

Якщо вам здається, що солодка випічка не поєднується з кабачками, обов'язково подивіться цей рецепт, він змінить вашу думку! Тут ви дізнаєтеся, як приготувати шоколадний пиріг з кабачком (цукіні). опис приготування: Пропоную вам дізнатися рецепт незвичайного шоколадного пирога, одним з основни...

Спагеті з вершковим соусом

Спагеті з вершковим соусом

Звичайні спагетті з легкістю перетворюються на вишукану і неперевершене блюдо за допомогою маленького чарівництва. Весь секрет у вершковому соусі. З ним ваші спагетті стануть чарівно смачними! опис приготування: Це класичний рецепт приготування спагетті з вершковим соусом. З інгредієнтів вам з...

Слоеный салат с корейской морковью и курицей

Слоеный салат с корейской морковью и курицей

Для такого салата понадобится любая мясная часть курицы. Я выбрала окорочок: он не такой сухой, як філ, и в нем достаточно мяса для двух порций салата. дивіться рецепт! опис приготування: Отварите для салата картофель и курицу. Дайте їм трохи охолонути. поріжте кубиками, сир трьом на тертці. С...

Гомілку курчати

Гомілку курчати

М'ясо курчати дуже відрізняється від м'яса дорослої курки. Таке м'ясо ніжніше, швидко маринується і легко обсмажується. прочитайте, як приготувати гомілку курчати, і порадуйте рідних смачним блюдом. опис приготування: Такі смажені ніжки курчати дивовижно доповнять будь-який гарнір, будь то: ка...

Феттучині

Феттучині

довга, плоска і при цьому широка паста в Італії зветься фетучіні. Завдяки своїм смаковим якостям вона стає прекрасним гарніром як до м'яса, рибі і креветок, так і до овочів. опис приготування: Фетучіні найкраще подавати до столу, посипаною зверху зеленню і твердим сиром. Такий варіант рецепта ...

Холодець з риб'ячих голів

Холодець з риб'ячих голів

Смачний і гарний холодець з риб'ячих голів буде мати гарний вигляд на вашому святковому столі. Готується просто і, в порівнянні з холодцем з м'яса, швидко. опис приготування: 1. В першу чергу необхідно розморозити голови риб. Якщо вони були заморожені. 2. Потім відріжте зябра. 3. І промийте го...

Фаршировані капелюшки печериць

Фаршировані капелюшки печериць

Коли попереду торжество або романтичну вечерю, хочеться чогось неординарного. Пропоную вам спробувати нафарширувати капелюшки печериць. Смачно і дуже красиво. те, що і було потрібно! опис приготування: гриби — чудове блюдо. Але збирати самим їх можна, тільки якщо відмінно розбираєшся в грибах....

Суші з кальмаром

Суші з кальмаром

Любителям японської кухні на замітку пропоную простий рецепт суші з кальмаром і огірочком. Смак їх досить ніжний і прекрасно підійде для різноманітності столу. опис приготування: Якщо у вас під рукою виявилися підкопчені кальмари і ви не знаєте, куди їх застосувати, приготуйте суші з кальмаром...

Яловича печінка з червоною цибулею

Яловича печінка з червоною цибулею

Рецепт приготування яловичий печінки. Французька кухня, провінція Прованс. кількість порцій: 4 govyazhyey печінки— 800 грам червоні цибулини— 2 штуки невелика варений буряк— 1 штука вершкового масла— 100 грам білого винного оцту— 1 Ст. ложка лимон— 1 штука сіль, перець— 1 штука(за смаком) ...

Соус для макаронів простий

Соус для макаронів простий

Дуже багато хто любить пасту, адже це смачно і швидко. Є сотні варіантів соусів, завдяки яким це блюдо можна легко урізноманітнити. розповім, як приготувати соус для макаронів простий томатний. опис приготування: Можна зробити соус з запасом і зберігати його в холодильнику або скоротити кількі...

Штрудлі по-німецьки

Штрудлі по-німецьки

Штрудлі по-німецьки — це невеликі дріжджові булочки, які готуються на пару зі свининою, морквою, цибулею, картоплею і квашеною капустою. опис приготування: дуже смачне, ситне, цікаве блюдо. Булочки, приготовані на пару, виходять пишними, м'якими і ніжними, в чудовому соусі з м'ясом і овочами. ...

Грибна юшка (суп з грибами)

Грибна юшка (суп з грибами)

У цьому рецепті ви дізнаєтеся, як приготувати грибну юшку (суп з грибами) - неймовірно ароматний суп з двома видами грибів! Виходить він дуже смачним, красивим і насиченим за смаком. Спробуйте! опис приготування: Такий легкий в приготуванні супчик підкорить всіх своїм неймовірно апетитним аром...

Голландський соус

Голландський соус

голландський соус (голландський соус) - традиційний французький соус, який подають до страв з риби, овочів і яєць. Для всіх, хто цікавиться — класичний рецепт голландського соусу. опис приготування: Властивості і походження: Голландський соус входить в число чотирьох основних соусів. Назва цьо...

Вершкова паста з селерою

Вершкова паста з селерою

Лук і селеру - прекрасне доповнення до пасти. опис приготування: Зварити макарони у великій каструлі в підсоленій воді, злити воду і промити під холодною водою. Відкласти в сторону. У великій мисці збити майонез і лимонний сік. Додати селеру (стебла і листя), цибуля і змішати з пастою. Приправ...