Рецепти muscleman.com.ua
Яловичина, тушкована в мультиварці «полярна зірка»
яловичина, тушкована в мультиварці "; Поларіс ";, — це дуже смачне і ситне блюдо, яке ми готуємо з морквою, цибулею, борошном, водою і спеціями. просто, смачно, корисно. опис приготування: Дуже просто і зручно готувати в мультиварці. Я особисто обожнюю готувати в моєї ненаглядної мультиварці ф...
Суп з куркою, морквою, селерою і галушками
Рецепт приготування супу з куркою, цибулею, морквою, селерою і галушками. опис приготування: Цей простий і неймовірно смачний суп ви можете приготувати з додаванням будь-яких овочів, які вам подобаються. соди— 1/8 чайних ложки(Клецьк) солі— 1/4 чайних ложки(Клецьк) рослинного жиру— 1 Ст. лож...
Фетучіні з лососем у вершковому соусі
Просте італійська страва, яке перетворюється в святкову вечерю за рахунок хороших інгредієнтів - червоної риби, сиру і вершків! показую, як приготувати фетучіні з лососем у вершковому соусі! опис приготування: Щоб приготувати фетучіні з лососем у вершковому соусі, знадобиться обсмажити або зап...
Суп-пюре з білих сушених грибів
Поповніть свою кулінарну скарбничку смачним і ситним рецептом класичної кухні. розповідаю, як приготувати суп-пюре з білих сушених грибів, який подають з грінками і свіжими лісовими грибочками. опис приготування: Суп має класичну текстуру і смак, такий можна замовити в ресторані або кафе. Гриб...
Торт «травневий»
Рецепт приготування грецької часниковою закуски. кількість порцій: 10 стебло черешкові селери— 1 штука морква— 1 штука(велика) гілочки петрушки— 3 штуки цибулина— 1 штука горошини чорного перцю— 3 штуки картопля— 500 грам часник— 5 зубчиків(великих ) рослинної олії— 200 мілілітрів чорного хліба...
Суп з гарбуза для схуднення
Як приготувати суп з гарбуза для схуднення, я дізналася восени у своєї подруги, коли потрапила до неї в гості на тиждень. Вона як раз посилено худла. І що ви думаєте? ефект був! опис приготування: Суп з гарбуза для схуднення легко приготувати в домашніх умовах, якщо у вас на кухні є блендер. М...
Фузилли з шинкою і броколі
Як урізноманітнити пасту в домашніх умовах? Спробуйте приготувати фузіллі з шинкою і броколі. Дуже смачні кручені макарони з броколі і шинкою у вершковому соусі напевно вам сподобаються. опис приготування: Спосіб приготування фузіллі з шинкою і броколі дуже простий. Відваріть макарони в злегка...
Холодець з стегенець
Я розповім, як приготувати холодець з стегенець. Він виходить дуже смачним і ніжним і ризикує стати улюбленою стравою кожного. Спробуйте приготувати холодець з стегенець у себе вдома. опис приготування: За цим рецептом виходить дивовижний і ніжний холодець. Якщо хочете, то м'ясо можна пропусти...
Шоколадні тістечка з арахісовим маслом та горіхами пекан
За цим рецептом виходить приблизно 32 тістечок, в залежності від того, яким розміром ви їх наріжете. Контрастне поєднання арахісового масла і шоколадної глазурі робить ці тістечка чудовими кількість порцій: 8 вершкове масло— 8 Ст. ложок(розм'якшене) арахісове масло— 1 Склянка жовток великий— 3 ...
Грибна підлива до гречки
Грибочки урізноманітнюють будь-яку страву: від картоплі і м'яса, до овочів і круп! Рекомендую простий рецепт, як приготувати ароматну і смачну грибну підливу до гречки, запишіть його - і не пошкодуєте. опис приготування: Грибочки зі сметаною і томатною пастою (у нашому випадку — кетчуп) — це в...
Соус Наршараб
Гранатовий соус Наршараб — відмінне доповнення до м'ясних і рибних страв. У перекладі з азейбарджанского "; Нар" — гранат, "Шараб" — вино. обов'язково приготуйте, соус дійсно дуже смачний! опис приготування: Це класичний рецепт приготування соусу наршараб. з 10 кілограмів граната виходить близ...
Солянка збірна (м'ясна, домашня)
Солянку люблять практично всі. Це ситний і наваристий суп з приголомшливим ароматом копченостей. У кожної господині свій рецепт її приготування. Я, наприклад, ніколи не використовую варену ковбасу. опис приготування: Як приготувати солянку збірну (м'ясну, домашню)? Готувати солянку прийнято на...
Грибний капучіно
Смачний суп з яскравий грибним ароматом готується з будь-якого виду їстівних грибів, крім маслянистих. Для грибного капучино з вершками ідеально підходять: печериці, гливи, білі гриби. опис приготування: Від такого грибного крем-супу не відмовляться навіть діти — вони із задоволенням з'їдять н...
Суп із заморожених білих грибів
Якщо ви любите "; тихе полювання ";, вам напевно попалися в кошик і білі гриби. заморозили? Значить сьогодні зваримо відмінний ароматний грибний суп. Вариться такий суп дуже швидко, буквально за півгодини. опис приготування: Люблю збирати гриби, люблю готувати з грибів і люблю їсти грибні стра...
Шашлик по-Карський
Чудовий і чудовий шашлик по-Карський — страву спеціально для тих, хто любить і цінує шашлик. Особливість приготування його полягає в тому, що готується шашлик цілим шматком. Дуже смачно! опис приготування: Шашлик по-Карський — дуже просте блюдо, за своєю суттю. Готувати його дуже легко, проте ...
Вершкове різотто з овочами
Різотто є одним з багатьох прекрасних страв італійської кухні. Ось версія з овочами. кількість порцій: 6 морква— 2 штуки кабачки— 2 штуки кольорова капуста— 1/4 штуки кольрабі— 1 штука молодий лук— 2 штуки буряк— 3 штуки Мал— 300 грам кубик курячого бульйону— 1 штука оливкова олія— 6 Ст. ложок...
Соєвий фарш в домашніх умовах
Запропонований варіант фаршу дозволить приготувати котлети без м'ясорубки, такий фарш швидко смажиться, до того ж, просто незамінні для вегетаріанців і в пісні дні! опис приготування: Соєве м'ясо або соєвий фарш можна придбати в магазинах. Його треба залити водою і залишити до набухання. Потім...
Сметанний десерт з ягодами
ніжний, повітряний сметанний десерт з ягодами і печивом. Замість печива можна використовувати бісквіт або солодкі сухарики. Процес приготування не займе більше 15 хвилин. опис приготування: Для сметанного крему потрібно збити сметану з загустителем і пудрою. Приготувати ягоди і печиво (або біс...
Хе з яловичини по-корейськи
Незвичайний спосіб приготувати яловичину - в пікантному маринаді з корейською морквою та огірками. Рекомендую на замітку відмінну святкову закуску, яка називається хе з яловичини по-корейськи! опис приготування: те, що ми називаємо хе по-корейськи, не зовсім корейське хе. У них все ще набагат...
Суфле з яблук
Суфле - це блюдо з дуже ніжною, повітряної і легкою консистенцією. Його можна подати на полуденок або на десерт, а також в якості закуски. Розповідаю рецепт страви, як приготувати суфле з яблук. опис приготування: Правильно приготувати суфле зможе не кожен. Дуже важливо зберегти особливу делік...