Рецепти muscleman.com.ua
Соус з абрикосів і яблук
Уявляю хіт сезону — пікантний солодко-пряний фруктовий соус. Його можна сміливо подати на додаток до м'яса, птиці, рибі або морепродуктів. цікаво? Тоді запрошую до приготування опис приготування: Спробуйте подати вишуканий абрикосовий соус до м'ясних або рибних страв, він значно збагатить смак...
Ставрида в духовці
Завдяки легкості приготування і доступності продукту, ставрида популярна на повсякденному і святковому столах. риба, запечена під різними соусами і наповнювачами, виглядає дуже ефектно. опис приготування: Виношу на ваш суд рецепт приготування ставриди в духовці. сподіваюся, що цей простий реце...
Суп Японські мотиви
Рецепт приготування делікатесного а-ля японського супу з тунця, грибів і морської зелені з закускою з шпротів в тесті. опис приготування: потрібно: 300 г свіжого тунця, 10 г морської зелені, розморожений гарнати, 2 сушених гриба, 2 немає. L. соусу будь-якого, 3 пекан гінкго, корінь петрушки, ...
Зливи, мариновані без закачування
Пропоную вам на пробу дивно смачні і пікантні сливи, мариновані без закачування в домашніх умовах. Ще не пробували готувати таку смакоту? Тоді запам'ятовуйте рецепт. опис приготування: Це дуже оригінальний варіант, як приготувати сливи, мариновані без закачування. Він припаде до смаку всім люб...
Картопляний суп із зеленим горошком
філе, приготоване в два етапи. спочатку обсмажують, потім запікається з овочами. Це подвійне приготування дасть вам рибу, яка злегка хрустка зовні і м'яка в середині. кількість порцій: 4 цибулини— 4 штуки вершкове масло— 2 Ст. ложки шматочки бекону— 150 грам горох— 100 грам морква— 2 штуки риб...
Шоколадний торт з пахтою і цукровою глазур'ю
Торт з пахтою, просто смакота опис приготування: Розігрійте духовку до 350 градусов по Фаренгейту (175 градусів С). Форму змастіть жиром і присипте борошном. У невеликому посуді змішати сколотини і соду для випічки. Відкладіть в тепле місце. У великій мисці змішати 2 склянки цукру, яйця, 3 сто...
Форель з яєчним соусом
Рецепт приготування вишуканої страви з маринованої форелі з яєчним соусом і зеленню. Форель в яєчному соусі дуже популярна в Іспанії. опис приготування: Викласти рибу в сковороду, полити олією, водою, посипати часником, м'ятою, розмарином, чебрецем, перцем і лавровим листом. Потім посипати пер...
Суп з грибів і помідорів
Рецепт приготування супу з асорті грибів, помідорів, цибуля і вино. опис приготування: Замочіть білі гриби в 1 склянці теплої води до м'якості, близько 20 хвилин. Злити воду і крупно нарізати. Процідити воду від грибів через марлю і відкласти в сторону. У великій каструлі нагріти масло на сере...
Фаршированные яйца с майонезом «Maxeev »»
Вкусная и сытная закуска, яка прикрасить будь-який святковий стіл. З майонезом # Махеев'_чудеса_за_полчаса опис приготування: ...
Яловича печінка по-швидкому
кількість порцій: 5-6 печінка яловича— 1 кілограм цибуля ріпчаста— 5-6 штук мука— 2-3 Ст. ложок молоко або вершки— 50-70 грам масло рослинне— 20 грам Печінка чистимо від плівки і ріжемо кубиками, цибуля шаткуємо півкільцями. обвалюють печінку в борошні нагріваємо в казані або гли...
Печериці в горщиках
Це дуже цікавий спосіб приготування шампіньйонів, в якому ми також будемо використовувати перлову крупу. Виходить дуже апетитне і ароматне блюдо, а горщик надає йому якусь самобутність. опис приготування: Печериці зараз стали для нас найбільш часто використовуваними грибами, до того ж, вони за...
Гаспачо з кабачками «Ostrenьkiй»
Хочу запропонувати вам легкий і корисний суп родом з Італії. Овочі не варяться, і це дозволяє зберегти максимальну кількість вітамінів. Рецепт стане в нагоді також вегетаріанцям і сироїдам. дивіться! опис приготування: Як приготувати гаспачо з кабачками? Це дуже легко і займе не більше 10 хвил...
Суп з морквою, пастернаком і галушками
Рецепт приготування супу на основі яловичого бульйону з морквою, пастернаком, зеленою цибулею і галушками з манної крупи. опис приготування: Цей дуже легкий і корисний суп ідеально підходить для літа. яловичий бульйон— — частин морква— 1 штука пастернак— 1 штука Клецьк:води— 2/3 склянки верш...
Печериці відварні
З печериць можна приготувати безліч страв. Напевно, рецепт печериць відварених відомий всім, але я все-таки поділюся з вами секретом, як відварити печериці правильно. опис приготування: печериці — прекрасний продукт. Простий рецепт печериць відварених НЕ калорійний, але містить масу необхідних...
Гуляш з курячих сердечок
А ви пробували приготувати гуляш з курячих сердечок? Блюдо виходить дуже смачним, ситним і поживним. Всі інгредієнти дуже прості і приготувати страву зовсім не складно. Вашій родині сподобається! опис приготування: З субпродуктів можна приготувати багато простих і дуже смачних страв. Одне з ни...
Гульчера
Сьогодні я хочу поділитися рецептом, який прийшов до нас з цікавою країни зі своєрідною кулінарною культурою. це Гульчехра. Блюдо прийшло до нас з Узбекистану. Просте і неповторне! опис приготування: Ця страва настільки просте у виконанні, що навіть дивно, звідки береться такий чудовий і гармо...
Шоколадний лід для молочного коктейлю
Обов'язково подивіться цей рецепт, якщо ви ще не знаєте, як приготувати шоколадний лід для молочного коктейлю, так як з його допомогою ви зможете приготувати оригінальні літні молочні коктейлі! опис приготування: Якщо вам хочеться приготувати прохолодний шоколадний коктейль і зробити це максим...
Філе кальмара в духовці
Чи доводилося вам готувати кальмарів? Більшість навіть не наважуються на приготування цього делікатесу, і тому є істотні причини. розповім, як приготувати філе кальмара в духовці без проблем. опис приготування: Багато хто не наважується на приготування кальмара самостійно, адже цей продукт дуж...
Суп з грибами та Фарро
Рецепт приготування супу з сушеними білими грибами, цибулею, морквою, часником, томатною пастою, грибами кремини, хересоми зерном фарро. опис приготування: За ніч Фарро вбирає в себе бульйон і стає більш м'яким, а суп дуже густим. При бажанні ви можете замінити зерно Фарро ячменем або пшеницею...
Соус «неаполитано»
Вам захотілося приготувати щось смачне і пікантне? Зробіть приголомшливий соус "; Неаполітано ";, який прекрасно підійде до страв з курки і, звичайно ж, до picce. Адже він родом з півдня Італії. опис приготування: подивіться, як приготувати соус "; Неаполітано" в моєму рецепті. Це ексклюзивний...