Рецепти muscleman.com.ua
Фаршировані курячі стегенця з грибами
З приготуванням цієї страви доведеться повозитися, але результат перевершить всі ваші очікування. У рецепті детально описано, як приготувати фаршировані курячі стегенця з грибами. Підійде на свято. опис приготування: Фаршировані ніжки виходять дуже ніжними і соковитими. Прекрасно поєднуються з...
Суп з індички
Зазвичай м'ясо індиче або смажать, або запікають. Але з нього виходить дуже смачний бульйон. Він виходить прозорим і в міру жирним. Суп з індички цінується ще і тим, що в ньому мало калорій. кількість порцій: 5-6 індичі крила— 600 грам Цибуля ріпчаста— 1 штука лук фіолетовий— 1 штука селера, ст...
Грецькі фрикадельки з баранини
У Греції у кожної господині є свій власний рецепт цього чудового блюда. Хтось готує їх з баранини, хтось із свинини і яловичини. Пропоную приготувати фрикадельки за моїм рецептом. опис приготування: соковиті, ароматні, ніжні, м'які і неймовірно смачні грецькі фрикадельки з баранини. Рецепт дуж...
Яловичина в горщику з овочами
Яловичина в горщику з овочами це відмінна ідея не тільки для сімейної вечері, але і чудовий варіант для зустрічі дорогих гостей, блюдо неймовірно смачне, та й виглядає в горщиках казково. опис приготування: Зовсім недавно я придбала в магазині чотири невеликих горщика і, як виявилося, не марн...
Ліниві голубці (рецепти в мультиварці)
Рецепт приготування коктейлю з шоколадним соусом, коньяком, кава, молоком, корицею, кайєнським перцем, ванільним сиропом і дрібно колотим льодом. Родзинка цього напою полягає в коньяку. опис приготування: Фраппе походить від французького «frappe» — біт, стукати, ударяти. Раніше фраппе називавс...
Свиняча котлета на порібнині
Якщо вам дісталася свиняча котлета на кісточці — вважайте, вам пощастило. Шалено смачні з неї страви виходять! Сьогодні я розповім, як зробити свинячу котлету на порібнині з абрикосами. Просто і смачно! опис приготування: як вид, просте, швидке в приготуванні, і при цьому практично делікатесне...
Грибна паста з рікоттою
Рецепт приготування пасти з грибами, цибулею, білим вином і рікоттою. опис приготування: У великій каструлі з киплячою підсоленою водою відварити макарони до готовності. Відкласти в сторону 3/4 склянки рідини, що залишилася після варіння, злити воду і повернути макарони в каструлю. Тим часом...
Вершковий соус на Пожарського
Простий і смачний соус, подається до м'яса. опис приготування: нарізати гриби (навпіл, потім уздовж тонко) — обсмажити з обох сторін на топленому маслі — викласти на серветки. Поставити грибний бульйон на вогонь — випаровувати до 1/3 (чуть чуть на дні) Паралельно поставити випарювати вершки (д...
Суп з печерицями та куркою
Цей рецепт супу з печерицями та куркою по праву займають місце у вашій кулінарній книзі. Приготування не забере багато часу, а смак приємно здивує вас. спробуємо? опис приготування: Рецепт цього супу з печерицями та куркою, хоч і здається простакуватим, стане приємним сюрпризом. Легкий в приго...
Суп курячий з локшиною «сільський»
Як приготувати суп курячий з локшиною "; Сільський" смачний і ситний з наваристим і в той же час легким бульйоном, я розповім сьогодні. відмінне поєднання, припаде до смаку і дорослим, і дітям. опис приготування: Курячий суп з локшиною - це дуже популярна страва в усьому світі. Всі країни готу...
Стир-Фрай з глив з морквою і овочами
Майже свіжі овочі, трохи хрусткі, соковиті і ароматні ... Горіхи і прянощі, пікантний соус. Море користі і задоволення! Zaintrigovanи? тоді готуємо! опис приготування: Стир-Фрай - азіатський спосіб приготування, метод термічної обробки, що полягає в смаженні при високих температурах і постійн...
Соус для шаурми білий
Соус для шаурми білий робить шаурму не тільки смачною, але і корисною. Зазвичай покупні соуси напхані жирами, а білий соус, який я пропоную вам, прекрасно освіжає і урізноманітнює смак шаурми. опис приготування: У соус для шаурми білий використовуємо такі трави, як: Braai, кріп, петрушка і ст...
Фаршировані м'ясом огірки
Рецепт приготування овочевої закуски з м'ясною начинкою. опис приготування: Розріжте кожен огірок навпіл уздовж. бульйон, перець і часник з'єднуються і ставляться на вогонь, де і доводяться до кипіння. Як тільки бульйон закипів, в нього кладуть огірки і припускаються до м'якості. потім виймают...
Фахитас з куркою і яловичиною
Рецепт приготування мексиканського страви з загорнутої в м'яку пшеничне коржик начинки, що складається з філе яловичини, куряче філе, лука і болгарського перцю. опис приготування: Ситні фахитас з двома видами м'яса стануть відмінною річної закускою на пікніку. Фахитас добре подавати зі сметано...
Солона коса з сиром і беконом
Перед вами рецепт італійської косички з ковбасним копченим сиром і беконом. випічка ніжна, м'яка, з яскравим ароматом і смаком, обов'язково спробуйте! І, звичайно, запам'ятовуйте рецепт. опис приготування: Як приготувати солону косу з сиром і беконом? Я розповім вам, як зробити смачне і ніжне ...
Шурпа по-таджицькому
Шурпа по-таджицькому готується на природі, можна готувати в казані або в відрі. Суп виходить наваристим, адже вариться з баранини з додаванням безлічі овочів і ароматними спеціями! опис приготування: Це класичний рецепт приготування шурпи по-таджицькому. Шурпа варилася на багатті, замість каза...
Стейк, маринований в пиві
Рецепт приготування яловичого стейка, маринованого в пиві і вустерширського соусі, з зеленою цибулею, орегано і тьма. опис приготування: Поєднання пива і Вустершірского соусу надають м'ясу неповторний пряний смак. Соковитий ароматний яловичий стейк добре подавати з картопляним пюре. яловичий...
Шоколадний пиріг з рікоттою
Рецепт приготування пирога з шоколадом, рікоттою і вершками. опис приготування: Вистелити форму для пирога вощеного папером і скропити олією. розламати 360 г шоколаду на шматочки. Покласти шоколад у жароміцних миску над каструлею з киплячою водою. готувати, помішуючи, поки шоколад не розтане,...
Сендвічі з тофу і болгарським перцем
Рецепт приготування азіатських сендвічів з тофу, цибулею, солодким перцем, арахісовим маслом і імбиром. опис приготування: розігріти духовку. Викласти цибулю і перець шкірою вгору на лист для випічки. випікати, перевертаючи цибулю в середині готування, поки не підрум'яниться, від 12 до 15 хвил...
Соус для Finger
Соус для татарського страви бешбармака готується на основі ріпчастої цибулі, тушкованого в м'ясному бульйоні. За рахунок додавання спецій соус виходить ароматним і смачним. відповідне доповнення! опис приготування: Перед вами простий рецепт приготування соусу для бешбармака. Для соусу вам знад...