Рецепти muscleman.com.ua

Хліб з бананом і зі сметаною

Хліб з бананом і зі сметаною

Рецепт приготування хліба з бананом і зі сметаною. Це не просто хліб, а фантастика. Сметана робить хліб такою ніжною, що він тане в роті. обов'язково спробуйте! опис приготування: Розігріти духовку до 300 градусов по Фаренгейту (150 градусів С). Змащувати деко маслом або маргарином. У маленькі...

Суп з брокколі з крутонами

Суп з брокколі з крутонами

Рецепт приготування супу з капусти брокколі, лука, картоплі і сиру Чеддер з підсмаженими скибочками хліба з зернового гірчицею. опис приготування: Основний смак цього супу надають сир Чеддер і зернового гірчиця. хліба з цільного зерна— 180 грам(для крутонов) топленого вершкового масла— 2 Ст...

Яловичина з морквою

Яловичина з морквою

Яловичина з морквою — смачне, ситне осіннє блюдо, коли вже потрібні зігріваючі тіло і душу страви. Яловичину вибирайте молоду, гасити її все одно будемо довго, можна використовувати невеликий казанок. опис приготування: Яловичина з морквою готується довго і виходить обладнаний. особливо, якщо...

Суп з фрикадельками з фаршу і ковбаси

Суп з фрикадельками з фаршу і ковбаси

Рецепт приготування супу з фрикадельками з фаршу і ковбаси. Дуже смачний і ситний суп. опис приготування: Змішати яловичий бульйон, сальсу, 1 цибулину, помідори, сушений базилік, орегано і 1 / 4 чайної ложки перцю. (Якщо ви використовуєте конденсований яловичий бульйон (наприклад, Кемпбелл & A...

Грибний суп з опеньками

Макарони італійські

опеньки — одні з найсмачніших лісових грибів, тому і грибний супчик з опеньків виходить дивно смачним. Рецепт дуже простий: розповідаю, як приготувати максимально смачно! опис приготування: Якщо ви вирішили побалувати свій шлунок гарячим супчиком, я підкажу вам, що саме приготувати. Грибний су...

Гокая

Гокая

Гокая - це киргизька тонка коржик з дріжджового тіста, яку найчастіше подають до чаю. У нас такі коржі найчастіше подають до супів і бульйонів. Сьогодні хочу приготувати таку корж з вами. опис приготування: Про це рецепті я почула від захопленої подруги, яка вперше приготувала ГЗК і була враже...

Хек на сковороді

Хек на сковороді

Я впевнена, що кожен любитель рибних страв повинен ознайомитися з цим простим рецептом хека на сковороді, — завдяки тому, що смажити рибу будемо цілком, збережеться більше соковитості і смаку! раджу! опис приготування: Досить практичний і бюджетний рецепт приготування хека на сковороді, як на ...

Солянкa з рибою

Солянкa з рибою

Рецепт приготування рибної солянки. Традиційна російська кухня. опис приготування: почистити картоплю. Вирізати серцевину у болгарського перцю. Перчик нарізати кубиками. Так само вчинити з помідором. Змішати овочі з борошном і обсмажити в рослинній олії. Довести воду в каструлі до кипіння. Вик...

Суп з грибами, рисом і яйцем

Суп з грибами, рисом і яйцем

У нас на обід сьогодні густий, ситний, ароматний і смачний суп. гриби, Мал, овочі і яйце - все смачно і апетитно. А що ще потрібно для того, щоб нагодувати сім'ю? Приємних вам клопоту на кухні! опис приготування: Суп з грибами завжди виходить ароматним. нежирний, але досить ситний, ніжний і го...

Соус для Finger

Соус для Finger

Соус для татарського страви бешбармака готується на основі ріпчастої цибулі, тушкованого в м'ясному бульйоні. За рахунок додавання спецій соус виходить ароматним і смачним. відповідне доповнення! опис приготування: Перед вами простий рецепт приготування соусу для бешбармака. Для соусу вам знад...

Грушевий пиріг з мигдальним кремом

Грушевий пиріг з мигдальним кремом

Рецепт приготування ніжного пирога з грушами і мигдальним кремом. опис приготування: приготувати тісто. У кухонному комбайні змішати борошно, сіль, і цукор-пісок. Додати масло і 2 столові ложки крижаної води. збивати ,поки тісто не стане розсипчастим. При необхідності поступово додати ще до 2 ...

Французький паштет

Французький паштет

Іноді так хочеться чогось смачненького, не буденна! А коли в гості приїжджають довгоочікувані близькі, ламаєш голову, чим би таким їх здивувати. А приготуйте їм французький паштет! Це смачно. опис приготування: Французький паштет можна готувати різними способами. Що його відрізняє від нашого т...

Еклери з заварного тіста з білими грибами

Еклери з заварного тіста з білими грибами

Це дуже незвичайне і красиве блюдо, яке прикрасить собою будь-який святковий стіл: ніжні еклери з заварного тіста з сирно-грибною начинкою. Випічка не солодке, але повинна сподобається і діткам! опис приготування: Хочу порекомендувати вам цей класичний рецепт приготування еклерів з заварного т...

Суп зі свіжих глив

Суп зі свіжих глив

З глив виходить просто незрівнянний суп - смачний, ароматний, поживний. До того ж, гриби відомі великою кількістю білка і інших корисних елементів для нашого організму. обов'язково спробуйте! опис приготування: Обов'язково приготуйте суп з глив, якщо трапиться така можливість - вам точно сподо...

Фріттата в мультиварці

Фріттата в мультиварці

Фріттата - блюдо з яєць в італійському стилі, доповнене різними інгредієнтами, в числі яких може бути м'ясо, сир, овочі або паста. Сьогодні ми будемо готувати фриттату в мультиварці. опис приготування: Для фріттати треба збити яйця з молоком і спеціями. У чаші мультиварки розпустити масло, зле...

Грінки по-валлійська

Грінки по-валлійська

Грінки по-валійска — національна закуска Валлійського регіону Сполученого Королівства Великобританії. Блюдо готується дуже просто і швидко, а смак викликає захват і захоплення! опис приготування: Грінки по-валлійська готуються зі свіжого французького багета, тоді грінки виходять особливо хруст...

Flamekeš

Flamekeš

як виявляється, національним бельгійським блюдо вважаються не тільки вафлі. Пропоную рецепт, як приготувати фламекеш. Для тих, хто не в курсі: це тонка коржик, яку роблять з начинкою. опис приготування: Ця страва чимось нагадує всім відому і улюблену піцу. Якщо є готове тісто, то приготування ...

Суп з стерляді

Суп з стерляді

Суп з стерляді — це не якась там скромна юшка, а справжнісінький царський супчик з арсеналу російської традиційної кухні. Готуємо і споживаємо! опис приготування: відразу попереджу, це ніяка не юшка, а просто суп з стерляді! вуха, зрозуміло, вариться зовсім по-іншому. Коли є можливість купити ...

«Xarco» класичний з куркою

«Xarco» класичний з куркою

Невід'ємний інгредієнт цієї страви грузинської кухні - це волоські горіхи. А ось класичні складові: яловичину і рис можна замінити. розповім, як приготувати «Харчо» класичний з куркою. опис приготування: Сьогодні дуже часто класичні інгредієнти замінюють більш доступними або менш дорогими. Змі...

Шашлик з курки в томатному соку

Шашлик з курки в томатному соку

Хочу показати вам, як просто і смачно приготувати шашлик з курки в томатному соку. Завдяки кислоті соку, м'ясо виходить не тільки соковитим, але і дуже м'яким. Так що рекомендую рецепт на замітку. опис приготування: Я буду використовувати домашній томатний сік, але можна взяти і магазинний. сп...