Рецепти muscleman.com.ua

Шпинат з тофу і рисом

Шпинат з тофу і рисом

Рецепт приготування азіатського страви зі шпинату, тофу, лука і коричневого рису. опис приготування: У великій каструлі нагріти масло на середньому вогні. Додати цибулю і часник. готувати, помішуючи, поки цибуля не стане м'яким, від 5 до 7 хвилин. Додати гарам Масалов, готувати, помішуючи, до ...

Суп із сушених підберезників

Суп із сушених підберезників

Як відомо, сушені гриби найкраще розкриваються і починають «дихати» в перших стравах - щоб переконатися в цьому, досить випробувати простий рецепт супу з сушених підберезників. опис приготування: Простий рецепт супу з сушених підберезників: 1. Сухі гриби добре промити і замочити в холодній вод...

Спагеті з фрикадельками

Спагеті з фрикадельками

Рецепт приготування спагетті з фрикадельками з яловичини. Італійська кухня. кількість порцій: 8 фарш із яловичини— 340 грам(інгредієнти для фрикадельок:) свинячий фарш— 340 грам часник— 3 зубчики панірувальні сухарі— 3/4 склянки яйця— 2 штуки сіль— 1/4 чайних ложки чорний перець— 1 щіпка молоко...

Яловичина тушкована з пивом і паприкою

Яловичина тушкована з пивом і паприкою

Рецепт приготування тушкованою яловичини з пивом, паприка, цибулею, часником, морквою і картоплею. опис приготування: Це пікантне ароматне блюдо припаде до душі любителям гострого. оливкового масла— 3 Ст. ложки вершкового масла— 1 Ст. ложка яловичини— 900 грам цибулина— 1 штука часнику— 3 зу...

Феттуччіні з кайєнським соусом

Рецепти салат «Капуста по-корейськи»

Рецепт приготування ще одного класичного італійського блюда з макаронних виробів. опис приготування: Що б людство робило без макаронів? Це чудове блюдо володіє відмінними смаковими якостями і дуже швидко готується. Однак самі макаронні вироби це тільки півсправи, адже найголовніше в них соус! ...

Соус з сушених грибів

Соус з сушених грибів

грибний соус — універсальне блюдо. В тому сенсі, що його можна подавати практично до будь-якого іншого страви. Тут я викладу рецепт приготування соусу з сушених грибів з фото. опис приготування: Це класичний рецепт приготування соусу з сушених грибів. Його ще називають грибним соусом по-францу...

Суп грибний на курячому бульйоні

Суп грибний на курячому бульйоні

Люблю я грибні супи. А якщо хочу приготувати їх швидко, беру шампіньйони. Цей ніжний суп-пюре з печериць готується всього півгодини, але до смаку не поступиться ресторанного страви. Супчик дуже ситний! опис приготування: Перед подачею в суп можна додати гілочку кропу, жменю сухариків, насіння ...

Суп італійський хлібний

Суп італійський хлібний

Рецепт приготування хлібного італійського супу. кількість порцій: 4 оливкового масла— 3 Ст. ложки цибулина— 1 штука білого сухого вина— 30 мілілітрів свіжих помідорів— 1 кілограм(або консервованих у власному соку) гілочки кінзи— 2 штуки часнику— 2 зубчики білого хліба— 200 грам цукру— 1,5 Ст. л...

Шорле з персика і розмарину

Шорле з персика і розмарину

Schorle — це французький лимонад, у Франції його ще називають «королівським лимонадом». Рецепт цього лимонаду відомий вже понад тисячу років. Schorle — суміш з вина з газованою водою і фруктовим соком. опис приготування: Доведіть цукор і воду до кипіння в середній каструлі, помішуючи, поки цук...

Суп из телятины в мультиварке

Суп из телятины в мультиварке

тим, хто стежить за своїм здоров'ям, предлагаю легкий и питательный супчик из телятины, приготований в мультиварці, он настолько легко усваивается организмом, что подойдет даже для маленьких деток. опис приготування: У цьому рецепті я розповім вам, как сделать суп из телятины в мультиварке, ко...

Суп з копченими реберцями

Суп з копченими реберцями

Мій улюблений суп — це суп з копченими реберцями. Такий аромат чудовий стоїть на кухні, коли його готуєш, що словами не передати. А вже смак… рекомендую спробувати! опис приготування: Класичний рецепт супу з копченими реберцями ви дізнаєтеся нижче. Існує безліч способів приготування цієї супу ...

Гарнір з капусти

Гарнір з капусти

Гарнір з капусти готується дуже легко і просто. ЕТА ovoshtnaya театралізоване, яка готується з найбільш тривіальних інгредієнтів — морквини, капусти, лука. Має яскравий смак і добре підходить до м'ясних страв. опис приготування: Гарнір з капусти — прекрасне доповнення до будь-якого м'ясної стр...

Socim

Socim

Рецепт першокласного десерту з медом, кунжутом і родзинками. опис приготування: Яйця збиваються з борошном, кунжутом і родзинками. Потім отримане тісто замішується і посипається крохмалем. Тісто розкочується в корж і нарізається локшиною, яка, в свою чергу, ріжеться на смужки 2-3 см і обсмажую...

Грибна підлива з сушених грибів

Грибна підлива з сушених грибів

Багато господинь віддають перевагу лісові гриби. Ці гриби дуже ароматні, і страви з такими грибами виходять поза сумнівом смачніше, ніж з печерицями. Взимку використовують сушені гриби. опис приготування: Таке блюдо - відмінна знахідка для господині. З невеликої кількості продуктів можна приго...

Глазуровані пастернак і морква

Глазуровані пастернак і морква

Рецепт приготування легкого гарніру з моркви і пастернаку в глазурі з кленового сиропу з беконом і чебрецем. опис приготування: Розігріти духовку до 230 градусів. На нижню стійку в духовці викласти пастернак, морква, бекон і чебрець в один шар на аркуші для випічки. Полити овочі зверху сиропом...

Грибний жульєн зі сметаною

Грибний жульєн зі сметаною

Якщо хочете побалувати своїх близьких гарячим і ситним блюдом, але без м'яса, то зверніть увагу на прекрасний рецепт грибного жульєну на сметані, який виходить ніжним, ароматним і смачним. опис приготування: Ніжний і смачний жульєн приготувати не дуже складно, але має бути налаштуватися на те,...

Філе-Лойна норвезької сьомги гриль

Філе-Лойна норвезької сьомги гриль

опис приготування: Норвезька сьомга-гриль 4 шт. філе loynov (спинок) норвезької сьомги по 170 г 4 ст. L. соняшникової олії суміш спецій 2 ст. L. порошку копченої паприки 1 ст. L. цибулевого порошку 1 ст. L. порошку кмину ½. L. кайенского перцю 1 ст. L. солі Норвезьку сьомгу обваляти в приготовле...

Сметанний пиріг з капустою

Сметанний пиріг з капустою

Сметанний пиріг з капустою — смакота! Його можна подати на свято, використовувати в якості закуски або навіть повноцінного страви на вечерю. Обов'язково спробуйте приготувати цей чудовий пиріг будинку. опис приготування: Як приготувати сметанний пиріг з капустою? 1. Увімкніть духовку нагрівати...

Фаршированные перцы классический рецепт

Фаршированные перцы классический рецепт

Перед вами рецепт, як приготувати фаршировані перці (класичний рецепт) в сметанно-луковой заливке. Це неймовірно смачно, совсем несложно и весьма сытно. Дуже рекомендую взяти на замітку. опис приготування: Хочу рассказать вам очень простой и весьма интересный способ, як приготувати фаршировані...

Стейк у винному соусі

Стейк у винному соусі

Стейк у винному соусі готується на грилі в духовці. Не хвилюйтесь, в будь-який духовці можна спорудити мангал. Це зовсім нескладно! Соус ми приготуємо з червоного вина, винного оцту і хрону. смакота! опис приготування: Стейк у винному соусі готується в два етапи — маринування і запікання. Мари...