Рецепти muscleman.com.ua

Спагеті з чорнилом каракатиці в вершковому соусі

Спагеті з чорнилом каракатиці в вершковому соусі

Пропоную відмінний рецепт з приготування спагетті з чорнилом каракатиці в вершковому соусі. Особливо сподобається любителям морепродуктів. Дуже добре підходить для святкового, романтичної вечері. опис приготування: Не всі знають, як правильно приготувати спагетті з чорнилом каракатиці в вершко...

Фрітатта з овочами і картоплею

Фрітатта з овочами і картоплею

Рецепт приготування фрітатта, італьнскому омлету з картоплею, овочами, грибами і тертим сиром. опис приготування: Фрітатта - це омлет по-італійськи, його готують з разнообразнейщей начинкою. У фрітатта, звичайно ж, основа - яйця, картопля, мабуть, теж можна назвати обов'язковим інгредієнтом, а...

Гамбургер «Джо Neryaha»

Гамбургер «Джо Neryaha»

Прекрасний рецепт смачного і соковитого бургера для тих, хто не знав, як приготувати гамбургер "; Нечупара Джо ";. Підливу можна використовувати до будь-якого гарніру. Ваша сім'я залишиться задоволеною і ситій. опис приготування: Використовувати можна будь-яке м'ясо, я готую фарш з яловичини. ...

Шашлик з баранини з лимоном

Шашлик з баранини з лимоном

Як театр починається з вішалки, так і шашлик починається з правильного маринаду. той маринад, який я використовую, ще жодного разу не підводив і шашлик виходив чудовим. сподіваюся, вам стане в нагоді. опис приготування: Шашлик з баранини з лимоном готується наступним чином. Спочатку поріжте м'...

Суп з грибами та вершковим сиром

Ліниві голубці (рецепти в мультиварці)

Цей суп повинен бути густий, тому не розбавляйте його занадто водою або бульйоном, близько 1,5-2 літрів буде достатньо. Розповім про рецепт, як приготувати суп з грибами та вершковим сиром. опис приготування: Тут підійдуть печериці або гливи, але тільки свіжі гриби. Дістати їх навіть взимку не...

Шашлик з шампіньйонів

Шашлик з шампіньйонів

Шашлик з шампіньйонів — це прекрасний літній блюдо, яке добре поєднується з м'ясним шашликом. Втім, для вегетаріанців шашлик з печериць може стати самостійним смачним блюдом. опис приготування: взагалі, потрібно нагадати, що печериці можна їсти і сирими, тому обмеження за часом приготування ша...

Солянка по-абхазски

Солянка по-абхазски

Якщо ви хочете приготувати класичне блюдо традиційної абхазької кухні, раджу вам спробувати солянку. Дане блюдо швидше щось середнє між другим і першим видами страв. Дуже смачно! опис приготування: На сході знають таємницю смачних і корисних страв. Східна кухня різноманітна. Традиції приготува...

Фахитас з куркою і перцем

Фахитас з куркою і перцем

Фахитас з куркою і перцем східне гостре блюдо, яке я спробувала відтворити вдома. вийшло непогано, до речі можна і не робити його гострим. Теж непогано виходить, потрібно тільки постаратися. опис приготування: Фахитас з куркою і перцем дуже оригінальна, смачна закуска. Робити її можна на кукур...

Соус «Дольміо»

Соус «Дольміо»

Як відомо, соус &Quot;Дольміо&Quot; має яскравий і насичений смак, завойовуючи все нові і нові серця і шлунки покупців. Пропоную свій варіант приготування подібного соусу в домашніх умовах. опис приготування: На приготування цієї соусу мене надихнув соус "; долму ";. Хотілося зробити щось поді...

Холодник з крупою

Холодник з крупою

Рецепт приготування холодник з рису, кефіру, помідорів, сметани і зелені. опис приготування: Холодник - популярне літня страва з кефіру з овочами, яке відрізняє простота приготування. Він відмінно освіжає в жарку погоду, втамовує спрагу і апетит. На відміну від окрошки холодник відрізняється в...

Солоне печиво з майонезом

Солоне печиво з майонезом

Солоне печиво з майонезом можна подати як закуску до пива, apperitivo, до м'яса або з м'яким сиром. Готується печиво легко і просто. дивіться, як його приготувати. опис приготування: Печиво виходить розсипчастим, ніжним і смачним. Приготувати таке печиво можна з каррі, сухими прованськими трав...

Хліб з італійської начинкою

Хліб з італійської начинкою

Рецепт приготування смачної італійської випічки з начинкою з ніжного сиру, індички і квашеної капусти. Над-їстівне блюдо для справжніх гурманів! опис приготування: Розкачати тісто в 12×16 дюймовий прямокутник. Накрити основу поліетиленовою плівкою і залишити на 10-15 хвилин. видалити плівку. з...

Яловичий рубець в томатному соусі

Яловичий рубець в томатному соусі

Зараз ми рідко готуємо рубець, і марно. Добре приготований рубець - смачне, поживна і дуже корисне блюдо. звичайно, досить клопітно, але безумовно воно того варто. опис приготування: Рубець містить велику кількість вітамінів групи В, в ньому зовсім немає вуглеводів, мало жиру і дуже багато бі...

Філе кети

Філе кети

Кета належить до сімейства червоних (лососевих) риб, але на відміну від сьомги або лосося вона не така жирна. Дуже важливо вміти правильно її приготувати. розповідаю, як приготувати філе кети. опис приготування: Цей спосіб приготування зробить рибку соковитою і ніжною. Замість запікання її в м...

Гліб з artishokami, сиром і часником

Гліб з artishokami, сиром і часником

Цей апетитний італійський хліб з артишоками, зеленою цибулею, петрушкою, кропом, сиром Фета і часником можна подавати як самостійно, так і до інших страв. опис приготування: Цей хліб - відмінне доповнення до яловичому стейку, рибі або простому салату. Хліб краще всього подавати гарячим або теп...

Холодець зі свинячих вух

Холодець зі свинячих вух

Простий в приготуванні, легкий і ніжний холодець зі свинячих вушок сподобається всім. особливо тим, хто стежить за фігурою. Тонкий смак і аромат, легке похрускування варених вушок — за вуха не відтягнеш! опис приготування: обожнюю холодець, але з недавніх пір почав уникати жирну їжу, а жирний ...

Флан з зеленого горошку

Флан з зеленого горошку

флан — це щось на зразок французького суфле. Мені дуже подобається флан з зеленого горошку — розповідаю, як його приготувати! опис приготування: Флан з зеленого горошку — страва французької кухні, за своєю консистенцією нагадує суфле. До столу він подається холодним. Зазвичай його подають із з...

Суп-крем з печериць

Суп-крем з печериць

Цей суп дуже не схожий на звичні супи. Він був винайдений у Франції, і скоро завоював весь світ своїм неповторним смаком. Пора і вам оцінити європейські поняття смаку і вишуканості! кількість порцій: 4 печериці— 500 грам лимонний сік— 1 Ст. ложка(свіжовичавлений) вершкове масло— 1 Ст. ложка циб...

Грибний суп каррі

Грибний суп каррі

багатий, ароматний суп. Рецепт приготування першої страви з грибів. опис приготування: 1. Нагріти сковороду на середньому вогні. Обсмажити цибулю до пом'якшення. Додати часник і злегка підсмажити до м'якості. 2. Додати гриби і половину порошку каррі, накрити кришкою, готувати близько 5 хвилин....

Суп з цибулі і горошку

Суп з цибулі і горошку

Рецепт приготування легкого супу-пюре з цибулі, зеленого горошку, бульйону і естрагону. опис приготування: У великій каструлі для супу нагріти оливкове масло на повільному вогні. Додати цибулю і смажити під кришкою, поки він не стане м'яким і прозорим. Додати бульйон і довести до кипіння. Змен...