Рецепти muscleman.com.ua

Солоні помідори без закачування

Солоні помідори без закачування

Солоні помідори на зиму - дуже вдалий варіант простий закуски, яка буде радувати вас в холодні дні. Такі помідори добре поєднуються з м'ясними стравами, а також різними гарнірами. опис приготування: Вашій увазі представляю рецепт, який підкаже, як приготувати солоні помідори без закачування. Н...

Суп «Том ям» з кокосовим молоком

Суп «Том ям» з кокосовим молоком

тайський суп — це не тільки незвично, але і дуже смачно! Том Ям користується неймовірною популярністю в тематичних ресторанах, так чому ж не приготувати його будинку? Хороший обід забезпечений! опис приготування: Приготуємо суп "; Том Ям" з кокосовим молоком в домашніх умовах. Гостроту супу сл...

Шоколадне печиво «Oreo»

Шоколадне печиво «Oreo»

Домашнє печиво "; Орео" має насичений шоколадний смак, воно ніжне і розсипчасте. Крем надає випічці особливий смак і відтіняє шоколад. рецепт простий, головне вибрати темний порошок какао. опис приготування: Какао-порошок часто продають з різними добавками. Такий порошок не дасть потрібного см...

Спіральки з шоколаду (майстер клас)

Спіральки з шоколаду (майстер клас)

Декорування десертів - це справжнє мистецтво. Поки не спробуєш, не зрозуміло, наскільки це складно або просто. Хочу розповісти вам, як приготувати спіральки з шоколаду в домашніх умовах. опис приготування: Шоколадні спіральки можна готувати з будь-якого шоколаду, але, судячи з мого досвіду, оп...

Солянка по-абхазски

Ліниві голубці (рецепти в мультиварці)

Якщо ви хочете приготувати класичне блюдо традиційної абхазької кухні, раджу вам спробувати солянку. Дане блюдо швидше щось середнє між другим і першим видами страв. Дуже смачно! опис приготування: На сході знають таємницю смачних і корисних страв. Східна кухня різноманітна. Традиції приготува...

Яловичина з болгарським перцем

Яловичина з болгарським перцем

Яловичина з болгарським перцем гаситься на повільному вогні протягом декількох годин. М'ясо виходить соковитим і ніжним. Болгарський перець надає страві неповторного смаку та аромату. А подається страва з рисом. опис приготування: яловиче м'ясо — досить примхливе при гасінні, воно довго готува...

Фрітата з яблуком і сиром

Фрітата з яблуком і сиром

Рецепт приготування італійського омлету з яблуками і сиром чеддер. опис приготування: Попередньо розігріти духовку до 220 градусів. У невеликій мисці збити яйця, яєчні білки і половину сиру, приправити суміш сіллю і перцем. У середній сковороді нагріти масло на середньому вогні. Додати яєчну ...

Суп-пюре з перцю

Суп-пюре з перцю

Суп-пюре з перцю — дуже красивий і оригінальний крем-суп, який відразу подається з салатом. думаю, цей покроковий рецепт супу-пюре з перцю з фото вас надихне на приготування страви — спробуйте! опис приготування: Отже, суп-пюре з перцю — чудове блюдо коралового кольору. Суп готується трохи біл...

Яловичина з лемонграсу

Яловичина з лемонграсу

Рецепт приготування яловичини на грилі з лемонграсу, часником, огірком, арахісом і м'ятою. опис приготування: замочити 8 бамбукових шампурів в холодній воді на 30 хвилин. Збити разом лимонник, рибний соус, цукор, часник і масло. Дуже тонко нарізати філе яловичини. Додати в маринад. Дати посто...

Буряковий салат до Дня закоханих

Буряковий салат до Дня закоханих

До свята закоханих все подарунки прикрашаються серцями, так чому б не приготувати страви до святкового столу у вигляді сердець? Я пропоную вам приготувати ніжний і яскравий салат і подати його незвично. опис приготування: До Дня Закоханих хочеться накрити стіл красиво і подати красиві страви. ...

Хліб з куркою «Hennebrod»

Хліб з куркою «Hennebrod»

Рецептів закусок на швидку руку, якими можна швидко і ситно перекусити, просто не може бути багато. Якщо у вас є колекція улюблених рецептів, то пропоную поповнити її одним класним варіантом. опис приготування: Перед вами простий і апетитний спосіб, як приготувати хліб з куркою "; Хеннеброд ";...

Суп з сочевицею і буряком

Суп з сочевицею і буряком

Рецепт приготування супу з сочевицею, помідорами, приправами і листовим буряком. опис приготування: У великій каструлі з кришкою нагріти масло на середньому вогні. Додати цибулю і смажити, помішуючи, до м'якості і коричневого кольору, від 3 до 5 хвилин. Додати томатну пасту, орегано, чебрець ...

Галет з черешнею і абрикосами

Галет з черешнею і абрикосами

Рецепт приготування пирога з начинкою з черешні, абрикосів і кукурудзяного сиропу. опис приготування: Літо - пора ароматної черешні і абрикосів. Спробуйте приготувати смачний абрикосовий пиріг з ароматною фруктовою начинкою. солоного охолодженого масла— 240 грам води— 1/4 склянки абрикосов— ...

Смузі із замороженого шпинату

Смузі із замороженого шпинату

Привіт всім тим, хто просто обожнює смузі Сьогодні я хотіла б поділитися з вами рецептом приготування смузі із замороженого шпинату з грушею, апельсином і бананом. приступимо! опис приготування: Це дивовижний смузі, який багатий вітамінами і мінералами. Відмінно підійде для людей, які займають...

Фарш з річкової риби

Фарш з річкової риби

З річкової риби можна приготувати дуже смачні котлетки! Але для початку необхідно рибу обробити і приготувати з неї хороший фарш. Спробуйте — це не складно, адже в перспективі вас чекають котлетки! опис приготування: До вашої уваги, простий спосіб приготування фаршу з річкової риби. Такий фарш...

Суші з ікрою

Суші з ікрою

Суші з ікрою виглядають ошатно і дуже апетитно. Можете використовувати ікру летючої риби або ікру лосося. Ці суші можна сміливо робити на святковий стіл замість звичайних бутербродів з ікрою! опис приготування: Суші з ікрою відмінно підійдуть на будь-який святковий стіл. Особливо добре суші з...

Суп з грибів шампіньйонів

Суп з грибів шампіньйонів

Кремовий суп з грибів шампіньйонів - це, в першу чергу, дуже смачне і ароматне блюдо. тим, хто любить просто і швидко готувати, пропоную рецепт дивовижного супу-пюре з печериць і рису. опис приготування: Супи-пюре - одне з універсальних страв. Вони дуже популярні в європейській кухні. І це не ...

Голубці з сиром

Голубці з сиром

незвичайний рецепт — голубці з сиром в домашніх умовах найкраще готувати з савойської капусти. У поєднанні з рисом і приправами такі голубці стануть відмінним і навіть святковим обідом. опис приготування: Такі голубці виходять ніжніше, а незвичайна начинка доповнить приголомшливий смак. Мал із...

Соус з ківі

Соус з ківі

Соус з ківі — один з найцікавіших соусів! його смак, присмачений ягодами журавлини, гострий, пікантний і трохи кислуватий добре підходить до м'ясних страв, особливо до таких, як свинина і баранина! опис приготування: Соус з ківі робиться дуже легко і швидко. Ви самі можете регулювати його піка...

Холодний чай з гібіскусом і медом

Холодний чай з гібіскусом і медом

Цей освіжаючий чай червоного кольору з гібіскусом і медом добре подавати під час званого обіду. опис приготування: У великому жароміцних глечику об'єднайте чай в пакетиках, мідь і 5 склянок окропу. настояти 10 хвилин. Прибрати чайні пакетики. Додати сік лайма, ром (по бажанню) і 3 склянки холо...