Рецепти muscleman.com.ua

Холодець з риби

Холодець з риби

Холодець з риби я готую рідше, ніж м'ясний. Але ж це чудове блюдо! І в пост підходить, і корисне. Спробуйте зробити холодець з риби у цій простому рецептом. Готуйте рибу частіше! опис приготування: Як приготувати холодець з риби? досить просто! Відваріть рибу з овочами, відокремте рибне м'ясо ...

Печериці з часником і зеленню

Печериці з часником і зеленню

смачна закуска, або альтернатива м'ясних страв. опис приготування: Підготуйте інгредієнти. Гриби і зелень добре промийте. Всі продукти подрібніть і обсмажте на сковороді. От і все! печериці— 300  грам часник— 2 зубчики кріп— 1 пучок петрушка— 1 пучок Рослинна олія— 50 мілілітрів сіль, перець...

Яловича печінка по-швидкому

Яловича печінка по-швидкому

кількість порцій: 5-6 печінка яловича— 1 кілограм цибуля ріпчаста— 5-6 штук мука— 2-3 Ст. ложок молоко або вершки— 50-70 грам масло рослинне— 20 грам Печінка чистимо від плівки і ріжемо кубиками, цибуля шаткуємо півкільцями. обвалюють печінку в борошні нагріваємо в казані або гли...

Гороховий суп в пароварці

Гороховий суп в пароварці

Рецепт приготування горохового супу в пароварці. опис приготування: Гороховий суп користувався популярністю ще у древніх греків і римлян задовго до настання нової ери. приготування: Замочити горох перед приготуванням на кілька годин у холодній воді. Нарізати м'ясо на шматочки. Нарізати картопл...

Шашлик з баранини на реберцях

Рецепти салат «наречена»

відмінне ласощі — шашлик з баранини на реберцях. Його зовсім неважко робити, головне красиво нарізати ребра. Приготуйте маринад, вугілля, а головне доручіть весь процес приготування чоловікам. опис приготування: Шашлик з баранини на реберцях маринують в оцті з цибулею, зеленню і майонезом 12-...

Холодець з желатином

Холодець з желатином

Холодець з желатином у нас буде не зовсім традиційним. Ми його не будемо варити так, як зазвичай це роблять. Ми заллємо готові інгредієнти і приготуємо яскраву красиву закуску на святковий стіл. опис приготування: Холодець з желатином ми будемо заливати в маленькі формочки, приготуйте їх. Як п...

Шашлик зі свинини класичний з оцтом

Шашлик зі свинини класичний з оцтом

Сьогодні ви дізнаєтеся, як приготувати шашлик зі свинини класичний з оцтом. Рецепт здивує вас своєю легкістю і результатом, який ви отримаєте в результаті. Так що плануйте на вихідних пікнік. опис приготування: м'ясо, мариноване в оцті зі спеціями, знаходить неймовірно ніжний смак. Шашлик зі с...

Суп з тортеллини

Суп з тортеллини

Рецепт приготування супу з консервованими помідорами, тортеллини, смаженою цибулею, часником, шпинатом і сиром Пармезан. опис приготування: Цей легкий італійський супчик з консервованими томатами і тортеллини готується неймовірно швидко. оливкового масла— 1 Ст. ложка часнику— 2 зубчики лук...

Суп картопляний з грибами і пореєм

Суп картопляний з грибами і пореєм

Ароматна тарілка наваристого супу - відмінний початок обіду. особливо, якщо це грибний суп зі свіжими овочами, корисний і смачний. опис приготування: Картопля містить велику кількість вітамінів і калію. Лук багатих фітонциди пористих, а морква - каротином. Гриби збагачують блюдо білками і екс...

Грибний суп зі сметаною

Грибний суп зі сметаною

З чудесних грибів — печериць готується чудовий грибний суп зі сметаною. Суп має ніжну консистенцію, нагадує типовий крем-суп. Зробіть ваш обід смачним і незабутнім! опис приготування: Це простий рецепт приготування грибного супу зі сметаною. якщо бажаєте, можете замінити сметану — вершками, то...

Зігріваючий осінній суп

Зігріваючий осінній суп

Суп з овочів з копченої куркою і твердим сиром виходить поживним, вітамінним і ароматним. Крім цього, гарбуз додасть страві яскравість, а топінамбур і лимонний базилік — цікавий присмак. опис приготування: У мерзлякувату осінню погоду рекомендую приготувати цей яскравий зігріваючий суп. гарбуз...

Соєвий фарш

Соєвий фарш

Хочу розповісти, як приготувати соєвий фарш, щоб вийшло смачно. Оптимально буде змішати соєвий фарш з борошном, яйцями і смаженою цибулею. У підсумку виходить чудовий фарш для домашніх котлет. опис приготування: На основі соєвого фаршу виходять дуже смачні рум'яні котлетки з скоринкою. Не забу...

Глазур для кексу

Глазур для кексу

Будь-яка випічка на кожен день може стати святковою, якщо до неї додати прикраси. Тільки потрібно підійти до цього з розумом, щоб не зіпсувати десерт, а тільки лише додати кілька смакових ноток. опис приготування: Я розповім вам про те, як приготувати глазур для кексу з білого шоколаду. Найкра...

Суп з бичачих хвостів

Суп з бичачих хвостів

В Іспанії, по toreadorov і фламенко, дуже популярний і любимо суп з бичачих хвостів. У дорогих столичних ресторанах кухарі не гребують готувати цю страву. Приготуємо-ка і ми суп з бичачих хвостів! опис приготування: В Іспанії страви з бичачих хвостів подаються практично в кожному ресторані або...

Шоколадна панна-котта

Шоколадна панна-котта

Панна-кота перекладається з італійської як "; варені вершки ";. Саме таку назву відображає саму суть приготування десерту. в його складі змінюються тільки пропорції і додаткові інгредієнти. опис приготування: Ви можете спробувати зробити таке фантастичне ласощі за моїм рецептом. уважно вивчіть...

Суп квасолевий в мультиварці

Суп квасолевий в мультиварці

квасоля — це джерело незамінних білків і амінокислот. А суп, приготований з неї, виходить настільки смачний і ситний, що навряд чи ви встанете незадоволеними з-за столу. опис приготування: Я вже говорила про переваги приготування різних страв в мультиварці, але повторюся ще раз, — це неймовірн...

Вершково-грибний суп

Вершково-грибний суп

У дні, коли я зовсім не хочу м'яса, тоді знаходжу майже вегетаріанські рецепти. І вони майже завжди ситні, оскільки я вмію знаходити розумну заміну на рослинний білок. Часто це гриби і бобові. опис приготування: В інструкції я описала для вас, як приготувати вершково-грибний суп. М'яка текстур...

Смородиновий зефір

Смородиновий зефір

Зефір можна готувати на основі різного сиропу, а його незмінними складовими є білок і цукор. Обов'язково приготуйте кондитерський мішок з насадками, щоб зефір вийшов красивим. опис приготування: барвистий, смачний і найголовніше — натуральний смородиновий зефір в домашніх умовах готується швид...

Горбуші, запечена в тесті

Горбуші, запечена в тесті

У такому виконанні сухувата риба виходить дуже соковитою і смачною. У нашій родині горбуша в клярі — одне з улюблених страв, яке я іноді навіть готую на святковий стіл. опис приготування: ніжна горбуша, запечена в тесті, в домашніх умовах виходить такий, завдяки нехитрому правилу. Перед відпра...

Суфле з риби на пару

Суфле з риби на пару

Дуже ніжне і повітряне рибне філе, яке готується в пароварці або ж в мультиварці. Таке блюдо підійде не тільки для дорослих, але і для дитячого харчування. Підійде на сніданок, обід або вечерю. опис приготування: Приготуємо суфле з риби на пару в домашніх умовах. Спершу приготуйте рибу та овоч...