Рецепти muscleman.com.ua

Яловичина у вині в мультиварці

Яловичина у вині в мультиварці

Рецепт приготування яловичини у вині в мультиварці. М'ясо виходить ніжним, м'яким і ароматним. Гаситься в червоному вині, з приправами, печерицями та беконом. опис приготування: Щоб приготувати яловичину у вині в мультиварці, дотримуйтесь цих нехитрих рекомендацій: 1. Нарізати бекон смужками, ...

Грибний соус з беконом

Грибний соус з беконом

Рецепт приготування вершкового соусу з грибів і бекону. опис приготування: У невеликій мисці замочити білі гриби в окропі до м'якості близько 20 хвилин. злити рідину, крупно нарізати гриби. Рідина процідити через сито і відкласти в сторону. Підсмажити бекон у великій сковороді на середньому во...

Глазурь для куличей , которая не осыпается

Глазурь для куличей , которая не осыпается

Здесь вы найдете рецепт глазури, которая не осыпается и не липнет к рукам. Она получается очень красивая и глянцевая. Спробуйте, готується легко і швидко! опис приготування: Рецептом глазури, которая не осыпается, пользуюсь уже очень давно, для меня она самая лучшая. Рецепт её приготовления, в...

Яловича вирізка в грибному соусі

Яловича вирізка в грибному соусі

Приготування яловичої вирізки в грибному соусі і віскі. Рецепт від шотландського шеф-кухаря Ніка Нерн. опис приготування: підготовка: 1. Залити воду в каструлю, довести до кипіння на сильному вогні. Кинути картопля в окріп, зменшити вогонь до середнього. Потовкти перець і висипати на невелику ...

Сендвічі з реберцями

Ліниві голубці (рецепти в мультиварці)

Сендвічі з реберцями — дуже смачні ласощі. Чимось нагадує шашлик! м'ясо, стомлене у вині, просто тане в роті. До них можна додати м'який сир і свіжі овочі. опис приготування: Сендвічі з реберцями можна робити з уже з повністю остиглим м'ясом. Можна на м'ясо викласти шматочки м'якого сиру типу ...

Шоколадні коржики з кремом та полуницею

Шоколадні коржики з кремом та полуницею

Рецепт приготування пісочного коржиків з какао, кава, полуницею і кремом з вершків, цукрової пудри і ванілі. опис приготування: Поєднання шоколаду і полуниці - вічна класика. борошна— 1 1/2 склянки солі— 1/2 чайних ложки розпушувача— 1/2 чайних ложки соди— 1/2 чайних ложки вершкового масла— ...

Печериці відварні

Печериці відварні

З печериць можна приготувати безліч страв. Напевно, рецепт печериць відварених відомий всім, але я все-таки поділюся з вами секретом, як відварити печериці правильно. опис приготування: печериці — прекрасний продукт. Простий рецепт печериць відварених НЕ калорійний, але містить масу необхідних...

Шоколадне гато

Шоколадне гато

шоколадне гато — це такий дуже простий, але дуже смачний французький шоколадний пиріг. Виходить дуже м'яким і ніжним, а готується з простих інгредієнтів. Спробуйте! опис приготування: шоколадне гато — один з найулюбленіших пирогів французьких господинь, тому що готується він елементарно, а рез...

Грушевий пиріг з мигдальним кремом

Грушевий пиріг з мигдальним кремом

Рецепт приготування ніжного пирога з грушами і мигдальним кремом. опис приготування: приготувати тісто. У кухонному комбайні змішати борошно, сіль, і цукор-пісок. Додати масло і 2 столові ложки крижаної води. збивати ,поки тісто не стане розсипчастим. При необхідності поступово додати ще до 2 ...

Грибні щі зі свіжою капустою

Грибні щі зі свіжою капустою

Не знаю, ніж побалувати сім'ю на обід? Тоді ось вам чудова ідея, приготуйте апетитні, наваристі і шалено ароматні грибні щі зі свіжою капустою в домашніх умовах. опис приготування: 1. Насамперед потрібно замочити грибочки години на 1.5. 2. Після промийте їх як слід і відправте в каструлю з чис...

Суп з м'ясом

Суп з м'ясом

тим, хто любить ситні наваристі м'ясні супи, хочу запропонувати рецепт в кулінарну скарбничку. Я розповім, як приготувати суп з м'ясом. Це буде досить густий супчик з яловичиною і великою кількістю овочів. опис приготування: Цей суп точно сподобається чоловікам. Він м'ясної і остренький. До ре...

Суп з курки з локшиною

Суп з курки з локшиною

Крім того, що суп з курки є одним з найсмачніших, він також дуже легко готується. А в цьому рецепті ви дізнаєтеся, як приготувати суп з курки з локшиною, ароматний, апетитний і ситний! опис приготування: Рекомендую для приготування цього супу використовувати саме домашню локшину, так як вона н...

Яловичина в медовому соусі

Яловичина в медовому соусі

Ніжна яловичина в медовому соусі добре поєднується з рисом. Ця страва нагадує страви східної кухні. Обов'язково спробуйте приготувати яловичину в медовому соусі в домашніх умовах! опис приготування: Яловичина в медовому соусі готується під строгим контролем. Намагайтеся не перетримати яловичин...

Гарячі бутерброди на святковий стіл

Гарячі бутерброди на святковий стіл

Гарячі бутерброди на святковий стіл можна подавати, якщо у вас вони замінять гаряче блюдо або на дитяче свято. Ситні гарячі бутерброди цілком можна подати після легких закусок. опис приготування: Гарячі бутерброди на святковий стіл готуються з тонких шарів шинки і сиру, можна навіть їх пересл...

Шоколадний торт землетрус II

Шоколадний торт землетрус II

Незвичайна назва у десерту, чи не так? А отримав цей тортик його, завдяки своєму зовнішньому вигляду. Але не лякайтеся, буде смачно. Загалом, якщо хочете поекспериментувати, обов'язково приготуйте! опис приготування: Розігрійте духовку до 325 градусов по Фаренгейту (165 градусів С). Збризніть ...

Грибний борщ

Грибний борщ

борщ — одне з найпопулярніших перших страв. А якщо зварити його з сушеними грибами, вийде він неймовірно ароматним, смачним і ситним, незважаючи на те, Варити його будемо без м'яса. готуємо! опис приготування: Дуже смачний, насичений і дуже ароматний борщ можна зварити і без м'яса. Використову...

Вершковий цибульний суп

Вершковий цибульний суп

Вершковий цибульний суп готується з великої кількості цибулі, вершків і сухого білого вермуту. Виходить дуже ароматним, приємним по консистенції і неймовірно апетитним! Рекомендую на обід! опис приготування: Перед вами — простий рецепт приготування вершкового цибулевого супу. Все готується в т...

Соус для риби

Соус для риби

Щоб зробити смак вашого рибної страви більш вишуканим або просто яскравим, можна використовувати різні соуси. Сьогодні я хочу розповісти, як приготувати соус для риби "; Тартар ";. Це просто і смачно. опис приготування: Готовий соус можна зберігати в холодильнику не більше двох днів. Він відмі...

Фруктовий лід «Мохіто»

Фруктовий лід «Мохіто»

освіжаючий десерт, який взбордріт в спекотний літній день кількість порцій: 3 вода— 225 мілілітрів вапно— 4 штуки(нам знадобиться 100 мл. соку) цукор коричневий— 90 грам м'ята— 50 грам м'ятний сироп— 2 Ст. ложки ром світлий— 50 грам цедра лайма— 2 Ст. ложки білок яєчний— 1 штука набір прод...

Фруктовий салат з динею

Фруктовий салат з динею

Фруктовий салат з динею придуманий спеціально для тих, хто любить снідати фруктами. Плюс салату з динею в тому, що він легко і швидко готується, він свіжий, запашний і просто дуже смачний. опис приготування: Фруктовий салат з динею — дуже смачне частування на сніданок. Тут багато вітамінів і м...