Рецепти muscleman.com.ua

Сік з гарбуза на зиму

Сік з гарбуза на зиму

гарбузовий сік — це неймовірно корисно. тільки вдумайтеся, він містить: вітаміни групи В1, вітамін Е, З, бета-каротин, калій, залізо, фосфор, магній, сахароза, органічні речовини. опис приготування: Це найдоступніший і простий рецепт приготування соку з гарбуза на зиму. варто відзначити, що в...

Буряковий борщ

Буряковий борщ

Існує безліч варіантів приготування борщу з буряка. Суп виходить дуже наваристим, з легким солодкуватим присмаком. Подається до столу гарячим зі сметанкою і чорним хлібом. Пробуйте і ви! опис приготування: Я варю борщ в мультварке, але, звичайно ж, можна і в звичайній каструлі. Попередньо відв...

Суп по-східному

Суп по-східному

Рецепт супу по-східному з грибами на качиному бульйоні. опис приготування: Східна кухня завжди вражає нас різноманітністю смаків. Спробуйте приготувати новинку східної кухні - грибний суп на качиному бульйоні! качка— 1 штука цибуля-пористий— 1/2 штуки лука— 1/2 штуки морква— 2 штуки Luk-salo...

Шоколадні тістечка з солодкої картоплі

Шоколадні тістечка з солодкої картоплі

Рецепт приготування легких шоколадних тістечок з солодкого картопляного пюре з кавою. опис приготування: Розігріти духовку до 170 градусів. Змастити маслом квадратну форму для пирога, відкласти в сторону. У середній каструлі на повільному вогні розтопити вершкове масло. Забрати каструлю з вог...

Печериці по-корейськи

Печиво з толокна вівсяного

Хто не любить печериці по-корейськи? красиві, пружні, вони так і просяться на вилку і в рот. Як зробити печериці по-корейськи будинку, дізнаєтеся з мого покрокового рецепта. опис приготування: З давніх-давен серед закусок російською столі завжди стояли мариновані гриби. Але іноді хочеться чого...

Фаршировані печериці святкові

Фаршировані печериці святкові

Неймовірно смачна ресторанна закуска у вас вдома. Приготування не займає багато часу. опис приготування: фаршировані печериці — дуже смачна закуска до святкового столу з будь-якого приводу. За цим рецептом капелюшки грибів заповнюються двома видами начинки. В першу чергу печериці фаршируються ...

Глазур заварювана для прикраси виробів

Глазур заварювана для прикраси виробів

Хочете навчитися робити ідеальну білкову глазур, яка не розтікається і не тріскається? Цей рецепт з покроковою інструкцією допоможе вам в цьому. Запам'ятовуйте і повторіть в домашніх умовах! опис приготування: покажу вам, як приготувати глазур заварний для прикраси виробів. Вона чудово підійде...

Голубці з фаршем і грибами

Голубці з фаршем і грибами

Голубці - чудове, ситне і смачне блюдо, яке готують вже не одне десятиліття, але своєї актуальності воно не втрачає. Сьогодні у нас голубці з м'ясним фаршем і грибами. опис приготування: Голубці приготувати досить просто. але тут, звичайно, потрібен досвід. Дотримуйтесь покроковому опису рецеп...

Грудинка свиная жареная

Грудинка свиная жареная

Дуже люблю м'ясо, тому регулярно готую курку, свинину, яловичину та інші види. Особливо жалую свинину, адже її м'ясо ситне і соковите. поділюся рецептом, як приготувати грудинку свинячу смажену. опис приготування: можливо, рецепт не відноситься до розряду корисних і низькокалорійних страв, але...

Яловичий стейк з блакитним сиром і картоплею

Яловичий стейк з блакитним сиром і картоплею

Рецепт приготування стейка з яловичини на грилі з блакитним сиром, картоплею, часником і розмарином. опис приготування: Розігріти гриль до високої температури. перемішати часник, розмарин, Вустерширський соус і масло в мисці, приправить перцем. Викласти стейк в блюдо, нарізати, якщо це необхід...

Хаш зі свинячих ніжок

Хаш зі свинячих ніжок

Хаш - це національний вірменський суп, який можна побачити не тільки в цій країні, але і по всьому Кавказу. Його ще називають "; рідким холодцем ";. Дуже ситне і смачне блюдо описано в моєму рецепті. опис приготування: Приготуйтеся до того, що вам буде потрібно багато часу для цього супу, оскі...

Спагеті з фрикадельками і сиром

Спагеті з фрикадельками і сиром

Спагеті і фрикадельки — культове італо-американська страва. Спробуйте приготувати фрикадельки з суміші з суміші свинини і індички, приправлені спеціями і сиром. опис приготування: У великій мисці збийте яйце, 1/4 склянки води, 1 чайну ложку солі і 1/4 чайної ложки перцю. Додайте половину цибул...

Суп з нутом

Суп з нутом

Один з кращих носіїв рослинного білка - бобові. Завдяки ним страви стають ситніше, а смак і зовсім вас може здивувати. Особливо мені подобаються супи. Вони можуть по-справжньому прикрасити вас вечерю. опис приготування: наприклад, я нещодавно дізналася про те, як приготувати суп з нутом і курк...

Листкові пиріжки з грибами

Листкові пиріжки з грибами

Багато хто любить страви з листкового тіста, особливо випічку. Така випічка особливо приваблює і викликає апетит. рум'яна кірочка, смачна начинка — що ще потрібно для успіху? опис приготування: Подрібніть цибулю та печериці. Обсмажте на сковороді до готовності. Листкове тісто необхідно розморо...

Суп з ковбасою і капустою

Суп з ковбасою і капустою

Рецепт приготування легкого супу з простих інгредієнтів - ковбаси, картоплі і капусти. опис приготування: У великій каструлі нагріти масло на середньому вогні. Додати цибулю і варити до м'якості, помішуючи, 2 до 3 хвилин. Додати часник і червоний перець ,готувати 1 хвилину. Додати картоплю і б...

Грибна ікра з морквою

Грибна ікра з морквою

Грибна ікра з морквою урізноманітнює ваше повсякденне меню і доповнить сімейний обід. Обов'язково приготуйте кілька баночок за моїм рецептом. опис приготування: Грибна ікра з морквою — це відмінна закуска, подавати її можна з будь-яким хлібом і тостами. Готується легко при наявності найдоступн...

Філе риби в клярі

Філе риби в клярі

Готувати різні продукти в клярі люблять багато: виходить і ситно, і смачно, і просто вкрай апетитно. розповідаю, як приготувати філе риби в клярі — впевнена, вам сподобається! опис приготування: Серед переваг приготування риби в клярі - той факт, що вона виходить більш ніжною і соковитою, ніж ...

Сквош з начинкою з яловичини

Сквош з начинкою з яловичини

Рецепт приготування запеченого сквошу, фаршированого яловичиною, солодким перцем, цибулею, кукурудзою і сиром. опис приготування: Нагріти духовку до 200 градусів. Нарізати навпіл кожен сквош поздовжньо, акуратно вирізати м'якоть з округлою частини ложкою, залишаючи 6 мм. Нарізану м'якоть відкл...

Філе риби на сковороді

Філе риби на сковороді

Сьогодні я розповім, як приготувати філе риби на сковороді просто, швидко і смачно. Рецепт не буде особливим, проте смак рибки вам сподобається. Приступаємо до приготування! опис приготування: По бажанню, рибку попередньо можна замаринувати в лимонному соку зі спеціями. Так вона вийде ароматні...

Грибна ікра

Грибна ікра

грибна ікра, яку можна приготувати всього за годину з самих звичайних продуктів і в будь-який час року. У грибний сезон - з опеньків, а взимку - з глив або шампіньйонів. опис приготування: Дуже смачно як перекушування зі свіжим чорним хлібом або з тонким лавашем. Відмінне доповнення до картопл...