Рецепти muscleman.com.ua

Печериці на грилі на мангалі

Печериці на грилі на мангалі

Що може бути смачніше ароматних грибочків, приготованих на мангалі? Вони чудово підійдуть до шашлику, смаженим сосисок або риби на грилі. Такі грибочки будуть мати гарний вигляд на вашому столі. опис приготування: Для приготування смачних і ароматних грибочків на грилі вам буде необхідно їх по...

Гирос з яловичиною та овочевим соусом

Гирос з яловичиною та овочевим соусом

Рецепт приготування гіроса з яловичиною, помідором, сиром Фета, маслинами і соусом дзадзікі з грецького йогурту, лука, винного оцту і кропу. опис приготування: У Греції Гірос називається пита, начинена м'ясом, приготованим на вертикальному рожні. Гирос з вершковим огірковим соусом подарує вам ...

Солодкий перець на зиму

Солодкий перець на зиму

Солодкий перець на зиму можна закочувати в банки, а можна готувати малими порціями і подавати відразу, як закуску. У рецепті пропорція якраз на кілька порцій. Збільште пропорцію для заготовок. опис приготування: Солодкий перець на зиму готувати треба з стиглих соковитих плодів. Томатну пасту м...

Харчо зі свинячих реберець

Харчо зі свинячих реберець

Не знаю, що приготувати на обід? Може вам сподобається цей простий рецепт харчо зі свинячих реберець. дивно ароматне, ситне і дуже смачна страва для всієї родини. опис приготування: Цей грузинський суп можна приготувати з самих стандартних інгредієнтів, які є в більшості холодильником. Дивовиж...

Яловичий язик з солоним огірком

Рецепти салат «літній»

Ви любите яловичий язик? Тоді салат з мови з солоними огірками вам теж сподобається. Я додаю маринована цибуля та горошок, виходить ситно і смачно! Отже, дивіться мій рецепт і пробуйте! опис приготування: Яловичий язик краще заздалегідь відварити і гарненько остудити, тоді він легко ріжеться к...

Шашлик з шампіньйонів з беконом

Шашлик з шампіньйонів з беконом

В очікуванні основної страви раджу приготувати чудову літню закуску — шашлик з печериць з беконом. До неї можна подати яскравий соус і блюдо відразу стане святковим і розкішним. опис приготування: Для шашлику з печериць можна приготувати домашній соус песто. але, у зв'язку з тим, що наш шашлик...

Грибна солянка з картоплею і сметаною

Грибна солянка з картоплею і сметаною

Прекрасне поєднання грибів і сметани в цьому рецепті роблять блюдо дуже смачним. Трохи розбавимо звичайне блюдо новими інгредієнтами. Давайте спробуємо приготувати солянку по моїм рецептом. опис приготування: Таке блюдо ідеально виглядатиме в осінній сезон, коли можна самим зібрати грибів. але...

Фарширований перець з овочами

Фарширований перець з овочами

Напевно кожна господиня хоч раз готувала фарширований перець. Але не кожна знає, що для начинки зовсім не обов'язково використовувати м'ясо. Її можна зробити з овочів і сиру. виходить смачно! опис приготування: Любіть овочеві страви? Тоді спробуйте перці начинити овочами і запекти в духовці. Ц...

Суп з перцю з ковбасою

Суп з перцю з ковбасою

Рецепт суп з ковбасою — приготування першої страви з перцем, майораном і ковбасою. Суп дуже ситний і смачний! опис приготування: Весь наявний солодкий перець розрізається уздовж, після чого видаляються всі плодоніжки і серцевини з насінням. Решта насіння видаліть, промивши перець. Кожна полови...

Сендвічі з помідорами

Сендвічі з помідорами

У сендвічі з помідорами я додаю свіжі рукколу і шпинат. Вони робляться дуже швидко і тому їх можна готувати на сніданок або як закуску перед обідом. опис приготування: Іноді в сендвічі з помідорами я додаю тертий твердий сир. Ви можете додати будь-які інші ваші улюблені овочі, наприклад, авока...

Гороховий суп з ковбасками

Гороховий суп з ковбасками

Цей класичний рецепт горохового супу з ковбасками прийшов до нас з Голландії. Там його готують з молоком і великою кількістю м'ясних інгредієнтів. Спробуйте, смачний і ситний суп! опис приготування: Цей голландський гороховий суп з ковбасками в домашніх умовах рекомендують подавати з гірчицею ...

Хала з яблуками і медом

Хала з яблуками і медом

Рецепт приготування дріжджового хліба з медом і шматочками яблук. опис приготування: Hala — традиційний єврейський святковий хліб з дріжджового тіста. сухих дріжджів— 2 1/4 чайних ложки(1 стандартний пакет) великих яєць— 2 штуки(плюс 1 великий жовток) солі— 1 1/2 чайних ложки середніх яблук...

Філе індички в кефірі

Філе індички в кефірі

Кожна господиня хоч раз цікавилася тим, як приготувати філе індички в кефірі. Я розкрию вам секрет приготування цього нехитрого страви. Виходить дуже ніжне, смачне, дієтичне м'ясо. опис приготування: подивіться, яке шикарне блюдо, а аромат просто зачаровывает. Пропоную подати до такої індичці ...

Соковиті реберця!

Соковиті реберця!

Смачно і дуже ситно, а часу мало на приготування. кількість порцій: 6 Ребра свинячі сиро-копчені.  — 800 грам Мал— 150 грам сіль— 10 грам перець, чорний мелений— 5 грам перець, чорний мелений— 5 грам томатна паста— 30 грам томатна паста— 30 грам Ребра обмазуємо сіллю і перцем, за смаком мо...

Хліб з вершковою глазур'ю

Хліб з вершковою глазур'ю

Рецепт приготування дріжджового хліба з посипанням з цукру і кориці і глазур'ю з вершкового сиру, цукрової пудри, молока і ванільного екстракту. Ароматний хліб збере всю родину за сніданком кількість порцій: 6-8 вершкове масло несолоне— 4 Ст. ложки молоко тепле— 1 Склянка вода тепла— 1/3 склянк...

Диван з яловичини

Диван з яловичини

Рецепт приготування неймовірно апетитних і смачних канапе в кращих традиціях британських поціновувачів м'ясних страв. опис приготування: Навіть якщо ви не голодні, вид цих канапе змусить ваші ніздрі затрепетати, а шлунок стиснутися в радісному передчутті. Яловичі канапе однаково гарні, смачні ...

Соус для морепродуктів

Соус для морепродуктів

Соус для морепродуктів готується буквально за хвилину і відмінно поєднується з усіма дарами моря — креветками, кальмарами, крабами і т.д. Простий рецепт соусу для морепродуктів варто взяти на замітку. опис приготування: звичайно, повноцінним соусом цей простий соус до морепродуктів не назвеш —...

Гриби з рікоттою

Гриби з рікоттою

Нескладна і апетитна гаряча закусочка перед вами. Фаршировані печериці з рікоттою можна приготувати як на кожен день, так і на святковий стіл. Всім любителям грибів раджу на замітку! опис приготування: Найкраще подавати до столу гриби гарячими, відразу з духовки. Так що якщо ви готуєте заздале...

Суп з форелі

Суп з форелі

Будучи справжнім поціновувачем морської їжі, можу запевнити, що цей суп з фореоі — суперский. особливо, якщо готувати його уважно, за рецептом, то результат буде чудовим — обіцяю! опис приготування: Рецепт приготування супу з форелі розписаний дуже досконально, а тому просто дотримуючись нижче...

Хачапурі з зеленню

Хачапурі з зеленню

Грузинське національне блюдо хачапурі дуже смачне і дуже просте в приготуванні. Рекомендую спробувати хачапурі з зеленню, хоча це і не класичний рецепт грузинського хачапурі, але дуже смачно опис приготування: кажуть, що класичні хачапурі ніколи не готують із зеленню. але — скільки сіл в Грузі...