Рецепти muscleman.com.ua

Філе курки з болгарським перцем

Філе курки з болгарським перцем

З філе курки і болгарського перцю виходить смачний і дуже красивий рулет. Його можна подавати як в якості гарячого блюда, так і різати на закуску або використовувати в приготуванні бутербродів. опис приготування: Солі можна взагалі не використовувати, т.к. шинка досить солона. Як приготувати ф...

Espanadas

Espanadas

Рецепт приготування іспанської закуски тапас з тіста з овочевою начинкою з помідорів, болгарського перцю і цибулі. опис приготування: Еспанадас - один з різновид тапас, традиційної іспанської закуски, яку подають в багатьох барах і ресторанах. Швидко готується і допоможе Вам урізноманітнити Ва...

Соус з помідорів і артишоків

Соус з помідорів і артишоків

Швидкий рецепт приготування італійського соусу з артишоків, сиру фета, сушених помідорів, kedrovиh Горішки і базиліка. опис приготування: 1. нарізати артишоки, сир фета і листя базиліка. Нарізати багет скибочками. Підсмажити кедрові горішки. 2. У мисці кухонного комбайна змішати 1/2 стек артиш...

Соус Голландський

Соус Голландський

Соус Голландський насправді створили у Франції. Готується він на основі вершкового масла і яєчних жовтків, продукти повинні бути свіжими. Найкраще такий соус подавати відразу після приготування. опис приготування: Сама назва соусу є оманливим, його придумали зовсім не голландці. Це класичний ф...

Стейки риби на мангалі

Пиріжки за 10 хвилин

страви, приготовані на мангалі, мають приголомшливий смаком і запахом. Про це навіть сперечатися не доводиться. Потрібно тільки підібрати відповідні продукти і виїхати на природу. Так я і вчинила. опис приготування: Ми весь час готуємо з друзями м'ясні шашлики і курку. Але пора і за рибу взяти...

Щи з головизною

Щи з головизною

Рецепт приготування російських щей з головизною риби, квашеною капустою, морквою, петрушкою і томатною пастою. опис приготування: Про знаменитих щах з головизною згадує П.І.Мельніков в своєму романі «На горах». Щи з головизною в ті часи подавалися виключно в сім'ях з великим достатком, а в мос...

Фаршировані баклажани по-вірменськи

Фаршировані баклажани по-вірменськи

Фаршировані баклажани по-вірменськи — моя фірмова страва, якому мене навчив професійний кухар-вірменин. Баклажани виходять просто чудовими — пальчики оближеш! опис приготування: Фаршировані баклажани по-вірменськи — блюдо практично ідеальне. Судіть самі. По перше, готується воно швидко — всі п...

Сушена яловичина

Сушена яловичина

Хоча сушена яловичина зазвичай готується для тривалого зберігання, але в нашій сім'ї вона ніколи не залежується довше одного дня, вже дуже смачне виходить мяско у цій простому рецепт. опис приготування: Я думаю, що багато хто з вас бачили таке м'ясо в магазинах, воно там найчастіше продається ...

Гарячі бутерброди з куркою і абрикосовим соусом

Гарячі бутерброди з куркою і абрикосовим соусом

Рецепт приготування мексиканської закуски з курки в абрикосовому соусі. кількість порцій: 2 куряча грудка— 2 штуки(без шкіри) хліб— 1 штука(нарізати скибочками) абрикосовий нектар— 1 штука майонез— 1 штука Дижонская гірчиця— 1 штука Каєнський перець— 1 штука шпинат— 1 штука Червона цибуля— 1 шт...

Гриби в мультиварці на зиму

Гриби в мультиварці на зиму

Мультиварка тим і хороша, що в ній можна приготувати практично будь-яку страву, і навіть заготівля грибів на зиму з такою технікою легке і нехлопотно заняття, а ось вам і рецепт на доказ. опис приготування: Як виявилося, сучасна техніка здатна на багато що, тому приготувати гриби в мультиварці...

Стейк з грибами і сквош

Стейк з грибами і сквош

Рецепт приготування яловичого стейка, покритого сумішшю гірчиці і чорного перцю, з печерицями та сквош. опис приготування: Розігріти духовку до 245 градусів. У сковороді змішати гриби, сквош і цибулю. Додати 1 столову ложку масла і 3 / 4 чайної ложки солі, перемішати. Впорядкувати овочі по кра...

Шарлотка з яблуками відкрита

Шарлотка з яблуками відкрита

Одна з моїх улюблених різновидів шарлотки — шарлотка з яблуками відкрита. Дуже простий і старий рецепт доступний кулінарові будь-якої кваліфікації, аби було бажання спекти гарний і смачний пиріг! опис приготування: Шарлотка з яблуками відкрита виходить божественна — соковита, зі злегка караме...

Суп-пюре з брокколі

Суп-пюре з брокколі

Приготувати суп-пюре з брокколі — завдання нескладне. Приготувати дійсно смачний суп-пюре з брокколі набагато складніше. розповідаю, як це зробити. опис приготування: Супи-пюре — штука нехитра, проте як показує практика, смачно і правильно готувати їх вміють не всі. Спробую виправити це непоро...

Листковий шоколадний торт

Листковий шоколадний торт

Рецепт приготування листкового шоколадного торта (чізкейк). опис приготування: Просіяти через сито борошно, змішати з какао і порошком для випічки. Поставити в сторону. Зробити крем з масла і цукру. розбити 3 яйця, змішати з борошняної сумішшю. В іншій мисці збити 60 г пісочний, тертий сир, ва...

Shanygi стартерів

Shanygi стартерів

Шаньги - це коржі, покриті начинкою і змащені сметаною. Їх подають гарячими як самостійну страву або як доповнення до перших і других страв. В даному рецепті - начинка з картоплі. опис приготування: Мало хто знає, як приготувати шаньги на заквасці. Це смачні і ситні коржики, які підходять в як...

Гарнір з капусти

Гарнір з капусти

Гарнір з капусти готується дуже легко і просто. ЕТА ovoshtnaya театралізоване, яка готується з найбільш тривіальних інгредієнтів — морквини, капусти, лука. Має яскравий смак і добре підходить до м'ясних страв. опис приготування: Гарнір з капусти — прекрасне доповнення до будь-якого м'ясної стр...

Шоколадний торт землетрус II

Шоколадний торт землетрус II

Незвичайна назва у десерту, чи не так? А отримав цей тортик його, завдяки своєму зовнішньому вигляду. Але не лякайтеся, буде смачно. Загалом, якщо хочете поекспериментувати, обов'язково приготуйте! опис приготування: Розігрійте духовку до 325 градусов по Фаренгейту (165 градусів С). Збризніть ...

Солодке картопляне пюре

Солодке картопляне пюре

Картопляне пюре не може бути солодким? Ще як може! Спробуйте приготувати пюре з батату - солодкої картоплі. опис приготування: У велику каструлю покладіть картоплю, залийте водою і доведіть до кипіння. варіть, поки картопля не стане м'яким, від 15 до 20 хвилин. З приготованого картоплі зробіт...

Стокгольмські котлети

Стокгольмські котлети

Начебто звичайний набір для котлет, але за рахунок сметани і деяких маніпуляцій вони виходять дуже ніжними і соковитими. Заходьте, і я поділюся з вами рецептом! опис приготування: Ці котлети дуже популярні в Швеції і не дивно, адже вони виходять дуже ніжними, а сметана надає їм вершковий смак....

Гриби, запечені під сиром

Гриби, запечені під сиром

Якщо у вас є хоча б 30-40 штучок печериць, можна приготувати дуже смачне блюдо. Гриби фаршируються смачною сметанною масою і запікаються в духовці під сирною скоринкою. рекомендую! опис приготування: Днями мені підказали абсолютно чудовий і простий рецепт грибів, запечених під сиром. Можна пое...