Рецепти muscleman.com.ua

Шашлик зі свинячих реберець і маринад

Шашлик зі свинячих реберець і маринад

Шашлик зі свинячих реберець і маринад відмінно вміє робити мій друг. Його рецепт дозволяє завжди приготувати смачний і красивий шашлик. Можу з вами поділитися "; секретними матеріалами ";! опис приготування: Шашлик зі свинячих реберець і маринад робляться дуже просто і швидко. Потрібно тільки...

Листковий новорічний пиріг «ялинка»

Листковий новорічний пиріг «ялинка»

Оригінально оформлений новорічний пиріг "; Ялинка" красиво виглядає на святковому столі. Спечіть такий пиріг на радість своїм рідним і близьким, щоб весело і цікаво зустріти Новий рік! опис приготування: Готується пиріг з листкового дріжджового тіста. Начинка може бути будь-який, як солодкою з...

Гуляш з грибами і м'ясом

Гуляш з грибами і м'ясом

У цій страві вдало поєднуються м'ясо, гриби і томатна підлива. Готується воно легко і з звичних інгредієнтів. опис приготування: Вельми апетитне блюдо, яке приготувати дуже легко. Прекрасно поєднується з будь-яким гарніром. Жіночій половині людства, яка завжди худне, рекомендую до гуляшу свіжу...

Гриби, запечені у фользі

Гриби, запечені у фользі

Досить простий рецепт грибів, запечених у фользі, — це знахідка для любителів смачних і нежирних страв. Для начинки можна використовувати овочі, курочку або вершковий сир, наприклад. опис приготування: Ніжні і м'які гриби, запечені у фользі в домашніх умовах, — відмінний варіант закуски для го...

Фаршировані перці на пару

Торт рецепти «Майнкрафт»

Всі люблять фарширований перець. Існує безліч варіацій цієї страви. Я пропоную приготувати перці в пароварці. повірте, це зовсім не буде нудно або без смаку! Спробуйте! опис приготування: страви, приготовані на пару, можна віднести до розряду дієтичних, так як їх приготування не вимагає добав...

Суп з капустою калі і картоплею

Суп з капустою калі і картоплею

Рецепт приготування супу з капусти калі, лука, часнику, картоплі і ковбаси. опис приготування: Цей суп відмінно поєднується з часниковим хлібом. ковбаси— 450 грам середня цибулина— 1 штука часнику— 3 зубчики червоного перцю пластівцями— 1 щіпка велику картоплю— 1 штука води— 6 склянок капуст...

Філе риби у фользі в духовці

Філе риби у фользі в духовці

Привіт всім любителям риби! Сьогодні розповім вам, як приготувати філе риби у фользі в духовці. Буде неймовірно смачно і ароматно, а головне - просто. Таке блюдо не займе у вас багато часу. опис приготування: Тепер ви знаєте, як легко і просто можна приготувати запечену рибку у фользі. Рибка в...

Шніцель капустяний з сиром

Шніцель капустяний з сиром

Бажаєте скуштувати вегетаріанський шніцель? Приготуйте його з білокачанної капусти, упевнений, результат вас не розчарує! Шніцель виходить хрустким, соковитим і дуже насиченим. рекомендую! опис приготування: Перед вами — простий рецепт приготування шніцеля капустяного з сиром. Сир виступає в я...

Суп-локшина з куркою і білими грибами

Суп-локшина з куркою і білими грибами

Сьогодні я розповім Вам, як зварити суп-локшину. Деякі нюанси приготування зроблять Ваш суп ароматний і насиченим! Такий суп і на святковий стіл подати не соромно! опис приготування: Щоб грибний бульйон був більш насиченим, йому потрібно неодмінно дати настоятися. А локшину подають відразу ж п...

Сморреброд

Сморреброд

Сьогодні хочу запропонувати вам рецепт сморреброда. Це традиційний датський бутерброд. Думаєте це занадто просто? Не робіть поспішних висновків, в Данії приготування такого бутерброда — ціле мистецтво. опис приготування: Приготування дуже популярною в скандинавських країнах закуски займе якийс...

Яловичина з беконом і прянощами

Яловичина з беконом і прянощами

Рецепт приготування яловичого стейка з арахісовим маслом, брокколі і зеленою цибулею. опис приготування: Обсмажити бекон на середньому вогні в сковороді, поки він не почне набувати коричневий колір, близько 4 хвилин. Додати цибулю і часник, смажити протягом 30 секунд. Додати червоний перець, ...

Суп з макаронами і квасолею

Суп з макаронами і квасолею

Суп дуже простий у приготуванні. Єдине, про що потрібно подбати заздалегідь, - це квасоля. В результаті виходить чудовий густий і апетитний суп на радість дорослим і дітям! опис приготування: Перед вами — простий рецепт приготування супу з макаронами і квасолею. Попередньо замочіть квасолю, за...

Грибний крем-суп

Грибний крем-суп

Неймовірно смачний домашній суп з чудовим ароматом. опис приготування: Неймовірно смачний домашній грибний суп з чудовим ароматом. олія— 110 грам нарізану цибулю— 110 грам селера— 55 грам цибуля-пористий— 55 грам мука— 70 грам курячий бульйон— 235 мілілітрів молоко— 2 L гриби— 450 грам мелен...

Суп з консервованого щавлю з тушонкою

Суп з консервованого щавлю з тушонкою

Якщо у вас, як і в мене, збереглася з минулого року заготівля зелені, пропоную познайомитися з цим простим рецептом супу з консервованого щавлю з тушонкою. Смачне і ситне вийде блюдо! опис приготування: Ділюся простим рецептом супу з консервованого щавлю з тушонкою. Виходить дуже цікавий варіа...

Соус «Унагі»

Соус «Унагі»

Вперше спробував приготувати традиційний японський соус "; Унаги ";. звичайно, цей варіант соусу є адаптованим до наших "; продуктовим реаліям ";, проте вийшло дуже навіть цікаво. опис приготування: Приготований в домашніх умовах соус "; Унаги" прекрасно підходить до хрусткої курочку в паніров...

Суп з грибами та Фарро

Суп з грибами та Фарро

Рецепт приготування супу з сушеними білими грибами, цибулею, морквою, часником, томатною пастою, грибами кремини, хересоми зерном фарро. опис приготування: За ніч Фарро вбирає в себе бульйон і стає більш м'яким, а суп дуже густим. При бажанні ви можете замінити зерно Фарро ячменем або пшеницею...

Шоколадна мастика з маршмеллоу

Шоколадна мастика з маршмеллоу

Мастику можна приготувати в домашніх умовах. Самостійною стравою його не назвеш. Воно є додатковим для основного блюда. Воно йде для прикраси тортів і тістечок. кількість порцій: 4 Чорний шоколад— 100 грам Maršmellou— 90 грам(зефіроподобние цукерки) вершки 30%  — 40 мілілітрів Вершкове масло— 1...

Грудинка говяжья тушеная

Грудинка говяжья тушеная

Мясо говяжьей грудинки — неймовірно смачне. А якщо воно ще й з невеликими прожилками жиру, то і ароматне. Сьогодні я розповім, як приготувати тушковану яловичу грудинку — смачне гаряче блюдо. опис приготування: думаю, ви знаєте, що таке яловича грудинка. Це м'ясо бика з грудей. Продається воно...

Гомілку курчати

Гомілку курчати

М'ясо курчати дуже відрізняється від м'яса дорослої курки. Таке м'ясо ніжніше, швидко маринується і легко обсмажується. прочитайте, як приготувати гомілку курчати, і порадуйте рідних смачним блюдом. опис приготування: Такі смажені ніжки курчати дивовижно доповнять будь-який гарнір, будь то: ка...

Суп курячий з кукурудзою

Суп курячий з кукурудзою

Рецепт приготування супу в китайському стилі. кількість порцій: 4 курячих грудок— 500 грам(з кістками) маленьких початков кукурузы— 200 грам цибулина— 1 штука морквина— 1 штука горошини чорного перцю— 4 штуки рослинної олії— 2 Ст. ложки пір'я зеленої цибулі— 5-6 штук невеликий червоний солодкий...