Рецепти muscleman.com.ua

Солоні огірки з гірчицею

Солоні огірки з гірчицею

Огірки виходять дуже смачними, твердими. Цей старий спосіб, як приготувати солоні огірки з гірчицею, добре перевірений, головне взяти огірки засолювальних сортів невеликого розміру. ділюся, пробуйте! опис приготування: Огірки з гірчицею - прекрасна закуска для будь-якого столу, добре йде практ...

Сушені томати в маслі

Сушені томати в маслі

Італійська заготівля з помідорів в маслі. опис приготування: підготовка: Виберіть кілограм помідорів, висушіть і наріжте навпіл. Покладіть томати на дерев'яну дошку для просушування на сонці попередньо приправивши томати сіллю. Прибирайте на ніч в сухе місце. Просушка займе близько 3 днів. при...

Гарячі роли

Гарячі роли

Рецепт приготування гарячих ролів з лососем і огірком. опис приготування: Гарячі роли (або темпура роли) можна приготувати в домашніх умовах, які при дотриманні всіх умов і вправності вийдуть нітрохи не гірше ресторанних. приготування: Викласти лист норії на рогожу блискучою стороною вниз. Зм...

Фруктовий салат з медовим сиропом

Фруктовий салат з медовим сиропом

Якщо у вас в наявності багато свіжих фруктів (неважливо, яких), обов'язково приготуйте фруктовий салат з медовим сиропом! адже це — не просто смачний десерт, але ще і багате джерело вітамінів. опис приготування: це свіжий, корисний і ідеально підходить для літнього харчування салат! Повірте ме...

Грибна солянка без капусти

Крупеня

Солянка має безліч різних варіацій, Ну ось, наприклад, солянка, приготована з грибів. Суп виходить не тільки смачним, але і дуже ситним і ароматним. Пригощайтеся, гурмани! опис приготування: Перед вами простий рецепт приготування грибної солянки без капусти. Основу супу складають два види гриб...

Гуляш з червоним вином

Гуляш з червоним вином

Тушковане м'ясо - це простий варіант гарячого блюда, який я готую дуже часто. До нього можна додати будь-який гарнір, а сам склад змінювати за своїм бажанням. Спробуйте і мій варіант з яскравою добавкою. опис приготування: Пропоную вам вивчити, як приготувати гуляш з червоним вином. Знайоме бл...

Фаршировані цукіні

Фаршировані цукіні

Покроковий рецепт приготування фаршированих цукіні. Красиве і дуже смачна страва до святкового столу. опис приготування: цукіні— 8 штук помідори— 3 штуки Мал— 200 грам м'ясний фарш— 700 грам часник— 3 зубчики цибулина— 2 штуки яйця— 2 штуки яловичий бульйон— 250 мілілітрів тертий сир— 50 гр...

Судак в вершках з лісовими грибами

Судак в вершках з лісовими грибами

Судак в вершках з лісовими грибами — дуже смачне і апетитне блюдо, побудоване на чудовому поєднанні білої риби і лісових грибів. Перед заходом цієї страви встояти просто неможливо. Спробуйте! опис приготування: Чарівне поєднання білої риби з грибами мені відомо вже досить давно. На жаль, ні св...

Страта з сиром і шпинатом

Страта з сиром і шпинатом

Рецепт приготування італійської страви з яєць, сиру і шпинату. опис приготування: Розігріти духовку до 200 градусів. У великій сковороді нагріти масло на середньому вогні. Додати шпинат і смажити, постійно помішуючи, близько 2 хвилин. Відкинути на друшляк і віджати рідину, притискаючи гумовим...

Фарширований курча

Фарширований курча

Вчимося готувати делікатесну страву: фаршированого курчати. Рецепт дуже простий, однак блюдо виходить незрівнянне — ніжне м'ясо курчати і ароматна начинка. Пальчики оближеш. опис приготування: По суті, фарширувати курчати можна чим завгодно. Варіантів начинки існує безліч. В даному рецепті я п...

Квасоля з помідорами

Квасоля з помідорами

Простий рецепт квасолі з курячим філе, помідорами і петрушкою. Можна використовувати консервовану квасолю. кількість порцій: 4 помідори— 6 штук біла квасоля— 250 грам варена курка— 250 грам Luk-salotų— 1 штука оливкова олія— 2 Ст. ложки петрушка, сіль, перець— — За смаком підготувати помід...

Горлодёр з помідорів з часником

Горлодёр з помідорів з часником

Горлодёр — проста російська закуска з помідорів і часнику. Можна готувати про запас або для короткого зберігання. Але довго така закуска не зберігається, тому що дуже смачна! опис приготування: Приготувати гостренькі закуску "; горлодёр з часником" дуже просто, покрокові рекомендації вам на до...

Соус Голландський

Соус Голландський

Соус Голландський насправді створили у Франції. Готується він на основі вершкового масла і яєчних жовтків, продукти повинні бути свіжими. Найкраще такий соус подавати відразу після приготування. опис приготування: Сама назва соусу є оманливим, його придумали зовсім не голландці. Це класичний ф...

Гирос з яловичиною та овочевим соусом

Гирос з яловичиною та овочевим соусом

Рецепт приготування гіроса з яловичиною, помідором, сиром Фета, маслинами і соусом дзадзікі з грецького йогурту, лука, винного оцту і кропу. опис приготування: У Греції Гірос називається пита, начинена м'ясом, приготованим на вертикальному рожні. Гирос з вершковим огірковим соусом подарує вам ...

Економний вечерю

Економний вечерю

Хочете нагодувати свою сім'ю ситно і недорого? Я розповім вам, як приготувати економний вечерю. Це буде грецький салат з пастою. На перший погляд поєднання дивне, але це і правда смачно. опис приготування: Наша сім'я полюбила цей простий салатик як вечері саме в літній період. Блюдо виходить д...

Яловичі реберця в мультиварці

Яловичі реберця в мультиварці

Яловичі реберця - прекрасне блюдо, яке буде гідно оцінений як Вашими домочадцями, так і гостями! опис приготування: Пропоную Вам рецепт приготування яловичих реберець в мультиварці! Він досить простий, що зазвичай вважається плюсом, проте, якщо Вам раптом захочеться ускладнити блюдо, то під ча...

Солоні огірки з червоною смородиною

Солоні огірки з червоною смородиною

Солоні огірки з червоною смородиною дуже приємні на смак, так як кисла ягода все одно ніжніше оцту. Дуже делікатний смак огірків подобається більшості, хто пробує огірки за цим рецептом. опис приготування: При приготуванні солоних огірків з червоною смородиною в розсолі частина води можна замі...

Сентя

Сентя

Найпопулярніший в Японії сорт чаю. більш 80% виробленого в країні чаю це саме верес. Він дуже ніжний, ароматний і корисний. Його отримують з сортів банча і гіокуро. кількість порцій: 1-2 зелений чай— 1-2 чайних ложок(сорт "сентя") вода очищена— 300 мілілітрів(90 градусів) На відміну від ки...

Соус для свиных ребрышек

Соус для свиных ребрышек

Если вам по душе аппетитный, пикантный и очень вкусный соус для свиных ребрышек в домашних условиях, тогда предлагаю обратить внимание на этот довольно простой его вариант. опис приготування: 1. На сковороду с толстым дном или в сотейник отправьте сливочное масло, розтопіть його. 2. очистіть ц...

Соковиті рибні котлети

Соковиті рибні котлети

У цьому рецепті я розповім, як приготувати соковиті рибні котлети. Я часто готую їх на дачі, де є озеро, т.к. можна наловити багато риби самостійно. Однак покупна риба тут теж підійде! опис приготування: Котлети гарні з різних сортів риби. головне, щоб вона була не сильно суха. В іншому випадк...