Рецепти muscleman.com.ua

Щербет з арахісом по-домашньому

Щербет з арахісом по-домашньому

Якщо ви ще не знаєте, як приготувати щербет з арахісом по-домашньому, подивіться цей рецепт. Ласощі з арахісовим ароматом не залишить байдужим нікого! Натуральний десерт в домашніх умовах. опис приготування: Зверніть увагу, що для приготування щербета необхідно взяти цукерки "; Корівка" з рідк...

Квасоля з м'ясом

Квасоля з м'ясом

Квасоля з м'ясом — це завжди дуже смачні і ситні блюда. Квасоля з м'ясом — це самий універсальний варіант. Використовуючи ці два компоненти, можна скласти мільйони рецептів. Ось один з них! опис приготування: Квасоля з м'ясом — універсальне блюдо. По суті справи, ви можете змінювати, додавати ...

Ганаш для торта

Ганаш для торта

Мій ідеальний "; Ганаш" для торта готується на основі білого шоколаду. крем, який виходить в кінцевому результаті, я використовую для прикраси торта або інших приготованих солодощів. Дуже смачний! опис приготування: Вище я детально розповів, як приготувати "; Ганаш" для торта. Можу додати, що ...

Фаршировані помідори фаршем в духовці

Фаршировані помідори фаршем в духовці

Я багато разів вже готувала це блюдо і як закуску на святковий стіл, і просто на вечерю. Завжди ці помідори все їли із задоволенням, пропоную і вам спробувати цей перевірений рецепт. опис приготування: Якщо чесно, я навіть не пам'ятаю, коли і де я вперше знайшла цей рецепт приготування фарширо...

Еклери по Дюканов

Торт рецепти «Майнкрафт»

тим, хто сидить на дете Дюка, іноді теж можна ласувати смачненьким! І я вам розповім, як приготувати еклери по Дюканов, вони нітрохи не поступаються класичним! Спробуйте обов'язково, рекомендую! опис приготування: розповім, як приготувати еклери по Дюканов. виходить, як я і сказала, нітрохи не...

Суп з морепродуктів (каччукко Ліворно)

Суп з морепродуктів (каччукко Ліворно)

Популярний італійський суп з морепродуктів, завжди супроводжується скибочками тосканського хліба з часником. кількість порцій: 4 подрібнений часник— 20 грам оливкова олія— 60 грам подрібненої петрушки— 20 грам насіння фенхелю— 1 грам сухе біле вино— 100 грам восьминіг— 200 грам креветки— 150 гр...

Шоколадний торт з чорницею

Шоколадний торт з чорницею

Поспішаю поділитися з вами дуже класним рецептом. Якщо ви хочете приготувати неймовірно смачний, апетитний десерт, спечіть шоколадний торт з чорницею в домашніх умовах. Це дуже просто. опис приготування: На святковий стіл пропоную приготувати цей чудовий тортик. повітряні коржі, ніжний крем і ...

Суп «польовий» з просом

Суп «польовий» з просом

Деякі рецепти дісталися до нас з давніх часів. звичайно, технологію їх створення ми підстроюємо під себе, але багато інгредієнтів зберігаються. дивіться, як приготувати суп "; Польовий" з просом. опис приготування: Цей супчик цілком можна вживати під час посту, також він підходить для вегетарі...

Хліб кукурудзяний

Хліб кукурудзяний

Дуже м'який з хрусткою скоринкою, жовтенький і ароматний хліб з кукурудзяної муки. Приєднуйтесь! Кукурудзяний хліб за своїми властивостями перевершує і звичайний білий, і навіть житній. опис приготування: Мій перший і дуже вдалий досвід приготування хліба на основі кукурудзи. Насправді, в реце...

Slivovoe повидло

Slivovoe повидло

Як тільки з'являються сонячні літні солодкі плоди, то відразу ж поспішаю зробити всілякі заготовки на зиму. У цьому мені допомагає простий покроковий рецепт, як приготувати сливове варення. опис приготування: У моїх планах на це літо не тільки поїздка на море, але і консервація варення, щоб ви...

Гарнір з капусти

Гарнір з капусти

Гарнір з капусти готується дуже легко і просто. ЕТА ovoshtnaya театралізоване, яка готується з найбільш тривіальних інгредієнтів — морквини, капусти, лука. Має яскравий смак і добре підходить до м'ясних страв. опис приготування: Гарнір з капусти — прекрасне доповнення до будь-якого м'ясної стр...

Французький цибульний гарнір

Французький цибульний гарнір

Рецепт приготування гарніру з лука. Традиційна французька кухня. опис приготування: 1. нагріти масло, цукор, розмарин у великій каструлі на середньому вогні. часто помішувати, цукор повинен стати "; кавового" кольори. 2. Додати перловий цибулю і гарненько перемішати. 3. Налити біле вино і щедр...

Судак з картоплею

Судак з картоплею

Запечена в духовці риба з картоплею і під сиром — це завжди дуже смачно, тут і говорити нема чого! Влаштуйте своїм домашнім невеличке свято з смачною вечерею. опис приготування: Насправді це дуже простий рецепт судака з картоплею і він не займе у вас багато сил. Я дуже часто запікаю що-небудь ...

Соєво-медовий соус

Соєво-медовий соус

Овочевий салат або м'ясну страву можна подати з пікантним і пряним соусом. Завдяки йому будь-яку страву буде смачніше і цікавіше. Розповідаю про рецепт, як приготувати соєво-медовий соус. опис приготування: Готовий соус можна зберігати в холодильнику і використовувати при необхідності. Ви може...

Сендвічі зі свининою по-китайському

Сендвічі зі свининою по-китайському

Рецепт приготування сендвічів з морквою, дайконом, кінзою і запеченої свининою, маринованої в суміші рисового оцту, соусу Срірача і рибного соусу. опис приготування: Замість того, щоб використовувати звичайний майонез в соусі, ви можете замінити його сумішшю майонезу і грецького йогурту. Тонко...

Соус «Унагі»

Соус «Унагі»

Вперше спробував приготувати традиційний японський соус "; Унаги ";. звичайно, цей варіант соусу є адаптованим до наших "; продуктовим реаліям ";, проте вийшло дуже навіть цікаво. опис приготування: Приготований в домашніх умовах соус "; Унаги" прекрасно підходить до хрусткої курочку в паніров...

Соус зі шпинату і артишоків

Соус зі шпинату і артишоків

Рецепт приготування соусу зі шпинату, артишок, лука, рікотти і сиру. опис приготування: Розігріти духовку до 170 градусів. Викласти артишоки у велику каструлю, залити водою на 7 см. розрізати навпіл 4 лимона. Вичавити лимонний сік в воду і туди ж додати кірки. Довести до кипіння. накрити кришк...

Фрітата з картоплею і цибулею

Фрітата з картоплею і цибулею

Фрітата - це італійський омлет з начинкою з сиру, овочів або м'яса. Спробуйте приготувати фрітату з картоплею і цибулею. опис приготування: У середній сковороді нагріти 1 столову ложку масла на середньому вогні. Додати цибулю, картопля, і розмарин, приправити сіллю і перцем, перемішати. Накрит...

Французький заварний крем

Французький заварний крем

Класичний крем для десертів, приготований з яєчних жовтків, цукру і молока. Часто в крем додають ваніль, щоб надати чудовий аромат. опис приготування: 1. У каструльці нагріти молоко з додаванням 1 столової ложки ванільного екстракту. 2. Збити яєчні жовтки і цукор. 3. Повільно влити кипляче мол...

Фаршировані капелюшки з кетчупом

Фаршировані капелюшки з кетчупом

Невеликі закуски на святковому столі завжди користуються великим попитом і зникають миттєво. Фаршировані печериці - одна з найсмачніших гарячих закусок. Запрошую до столу! опис приготування: У начинку можете додати за смаком часник, невеликі шматочки болгарського перцю або суху паприку. У покр...