Рецепти muscleman.com.ua
Гірчиця французька
Як ви знаєте, блюдо саме по собі не стане смачним. звичайно, з голоду все зійде. Але є речі, які підкреслюють їжу, створюючи смакові нюанси. ось, як приготувати гірчицю французьку. опис приготування: Французька гірчиця відрізняється від нашої звичної тим, що в ній знаходяться безпосередньо сам...
Стейк тунця по-азійському
Рецепт приготування тунця з баклажаном, імбиром і зеленою цибулею. опис приготування: У миску перемішати разом імбир, Зелена цибуля, оцет і кунжутне масло, приправити сіллю і перцем. У неглибокій пательні з кришкою нагріти 2 столові ложки олії на середньому вогні. Додати баклажани, приправити...
Спагеті з беконом і білим вином
Рецепт приготування спагетті з беконом, цибулею, часником, білим вином, сиром пармезан і петрушкою. опис приготування: нарізати цибулю, тонко нарізати бекон. Відварити макарони до готовності, згідно з інструкцією на упаковці. Злити воду і відкласти в сторону 1 / 4 чашки макаронної рідини. Пове...
Грінки з часником
Моя улюблена закуска до пива — це грінки з часником. Та й не тільки моя — у Чехії, наприклад, до пива тільки такі часникові грінки і подають. опис приготування: Грінки з часником — найпростіша, але мало не найсмачніша закуска до пива. Втім, приготувати часникові грінки не так-то просто — дуже ...
Суп з баранини з вермішеллю
Рецепт приготування супу в китайському стилі. кількість порцій: 4 курячих грудок— 500 грам(з кістками) маленьких початков кукурузы— 200 грам цибулина— 1 штука морквина— 1 штука горошини чорного перцю— 4 штуки рослинної олії— 2 Ст. ложки пір'я зеленої цибулі— 5-6 штук невеликий червоний солодкий...
Стейк з картопляним салатом
Рецепт салату з картоплею, перцем і шматочками смаженого м'яса. опис приготування: Обсмажувати перець поблано протягом 5 хвилин до підсмаженої скоринки. Перекласти чилі в миску і загорнути плівкою, дати охолонути. зняти шкірку, видалити стебло і насіння. промити, а потім нарізати смужками. Тим...
Хайдари
Любителі турецької кухні, цей рецепт Хайдарі — для вас! Хто не в курсі, хайдари — це такий дуже смачний турецький соус з йогурту, сиру і спецій. Фантастично смачна річ. опис приготування: Хайдари — це традиційна турецька соус-закуска, яка готується з йогурту. Ставиш таку на стіл — і Макао в не...
Печериці з плавленим сиром
Це дуже смачна закуска, яку легко приготувати і яка подається як гарячої, так і холодної. Прекрасно підходить і до святкової, і до буденної трапези, переконайтеся самі! опис приготування: Смачна і оригінальна закуска для свята готується дуже легко і просто. Капелюшки печериць можна фарширувати...
Хліб на кефірі
Хліб на кефірі виходить не тільки смачним, але і більш корисним, ніж звичайний. Його нескладно готувати. Швидше дивіться рецепт! опис приготування: Для приготування такого хліба беремо кефір середньої жирності, сухі дріжджі і два види борошна. Я змішую цельнозерновую зі звичайною — тоді хліб в...
Солоні огірки без оцту на зиму
Ви не любителька консервації з оцтом, або зайва кислота вам протипоказана по здоров'ю? простий рецепт, як приготувати солоні огірки без оцту на зиму - гарне рішення ваших проблем. опис приготування: Для того щоб законсервувати на зиму солоні огірки без оцту, не потрібно бути справжньою Кудесни...
Гриби, мариновані з гвоздикою
Грибочки маринуються одну добу, після чого їх сміливо можна пробувати. використовуйте, як закуску або додавайте в салати. Легко і смачно! дивіться, як приготувати гриби, мариновані з гвоздикою! опис приготування: Для маринування бажано використовувати дрібні грибочки, вони швидко варяться і ду...
Суп з томатного соку
Часом звичні страви набридають і хочеться урізноманітнити щоденне меню. У мене завжди є на прикметі нові рецепти, які я хочу спробувати. дивіться, як приготувати суп з томатного соку. опис приготування: обов'язково прочитайте, як приготувати суп з томатного соку з копченою грудинкою. До чого в...
Грибний соус з шампіньйонів
Ніжний грибний соус стане кращим супроводом до м'яса, птиці, пасти або риба. спробуємо приготувати? опис приготування: Правильно підібраний і підготовлений соус допоможе розкрити смак будь-якої страви і скрасити будь-які недоліки. Один з найпопулярніших соусів — грибний соус з шампіньйонів. Це...
Фруктовий сорбет
Десерти бувають одночасно і смачними, і ефектно виглядають, і корисними. фруктовий сорбет — саме такий десерт. У нашій родині фруктовий сорбет люблять все від малого до великого — спробуйте і ви. опис приготування: Фруктовий сорбет з журавлини, полуниці, лимона і бананів — це не тільки смачний...
Фаршировані помідори
фаршировані помідори — дуже ефектна, проста в приготуванні і смачна закуска, яка прикрасить абсолютно будь-який стіл. рецепт універсальний, інгредієнти можуть бути будь-якими, виходить чудово! опис приготування: Хочете приготувати дуже смачну, ефектно дивляться на будь-якому столі і досить про...
Судак під соусом в духовці
Це простий рецепт приготування судака під соусом в духовці для любителів запеченої рибки. Дуже соковите і ароматне блюдо на всі випадки життя, дивимося! опис приготування: Для приготування судака під соусом в духовці ми зробимо простий соус на основі гірчиці. Помідор і цибулю додадуть страві с...
Фарш з курячих сердечок
вельми економне, дуже апетитне і досить просте блюдо, яке стане чудовою ідеєю для основного, — це фарш з курячих сердечок в домашніх умовах, запечений в духовці. опис приготування: Якщо ви ще не знаєте, як приготувати фарш з курячих сердечок оригінально, тоді звернути увагу на цей варіант. Дос...
Соус для макаронів з сосискою
Макарони з сосисками, на перший погляд, цілком звичайне і нічим не примітне блюдо, але якщо приготувати його з фантазією і подати під ароматним пікантним соусом, блюдо вийде просто чудове. опис приготування: Їсти звичайні макарони якось не дуже весело, але я можу підказати вам, як зробити вече...
Яловичина, тушкована по-російськи
Ситне російське блюдо, що складається їх запечених шарів яловичини, овочів і хліба. опис приготування: М'ясо очищаємо від плівок і нарізаємо поперек волокон порційними шматками. Паніруємо шматочки в борошні й обсмажуємо до утворення рум'яної скоринки. Дно жаровні покриваємо тонкими скибочками ...
Харчо з яловичиною
Харчо - це ситний суп з яловичини в томатному бульйоні з прекрасним поєднанням спецій і свіжих трав. Ніжне м'ясо яловичини просто тане в роті. Усе, що потрібно до супу - шматочок свіжого хрусткого хліба. опис приготування: Яскраво-червоний & Quot; Xarco" носить грузинський характер, але за баг...