Рецепти muscleman.com.ua

Соус з болгарського перцю і волоських горіхів

Соус з болгарського перцю і волоських горіхів

Рецепт приготування соусу з болгарського перцю, фініків і волоських горіхів. опис приготування: Обсмажити солодкий перець над газовими пальниками, часто перевертаючи. Викласти в миску і накрити. Дати трохи охолонути. Зняти шкіру і видалити насіння. Відкласти в сторону. Тим часом, замочити фін...

Свиняча печінка під сметаною

Свиняча печінка під сметаною

Рецепт приготування свинячої печінки, тушкованої з цибулею, сметаною, часником і гірчицею. Якщо вам потрібен перевірений рецепт, свиняча печінка по якому вийде дійсно смачною, цей — підійде. опис приготування: Дуже хороший рецепт — свиняча печінка під сметаною виходить дуже ніжною і м'якою. На...

Соус з сиру з пліснявою

Соус з сиру з пліснявою

Соус з сиру з пліснявою — дуже простий в приготуванні і дивовижно смачний соус, який добре подавати до гарячих страв, використовувати як заправку для салатів. розповідаю, як приготувати. опис приготування: Пропоную вашій увазі дуже оригінальний соус із сиру з пліснявою. У нас він не дуже попул...

Соус «Змій Горинич»

Соус «Змій Горинич»

гострий пряний кисло солодкий соус з черемші і яблук «ЗМЕЙ Горинич» швидко і смачно) опис приготування: на 1 л готового соусу: черемшу моєму, ріжемо ,поміщаємо в глибоку тарілку, додаємо оцет, 1чайної ложки солі, заливаємо окропом, перемішуємо , накриваємо щільно, вкутуємо рушником, залишаємо ...

Гриби з рікоттою

Торт рецепти «Майнкрафт»

Нескладна і апетитна гаряча закусочка перед вами. Фаршировані печериці з рікоттою можна приготувати як на кожен день, так і на святковий стіл. Всім любителям грибів раджу на замітку! опис приготування: Найкраще подавати до столу гриби гарячими, відразу з духовки. Так що якщо ви готуєте заздале...

Суфле з бататом і горіхами

Суфле з бататом і горіхами

Рецепт суфле з бататом і горіхами. опис приготування: Цей чудовий рецепт поєднує в собі смак батату, горіха-пекана, коричневого сахара, кориці і мускатного горіха. Крім того, його дуже легко приготувати. вершкового масла— 8 Ст. ложок коричневого сахара— 1 Склянка горіха-пекана— 1/2 склянки к...

Суп з зеленого горошку з м'ятою

Суп з зеленого горошку з м'ятою

На перший погляд може здатися, що суп із зеленого горошку з м'ятою дещо незвичний, але це не так. Поєднання цих інгредієнтів вельми доречне, а з додаванням вершків і масла суп ще смачніше. опис приготування: Цей суп із зеленого горошку з м'ятою готується дуже швидко. багатьом здасться, що ці п...

Фокачча з чебрецем і часником

Фокачча з чебрецем і часником

Фокачча з чебрецем і часником — це чудова італійська випічка, якої пахне у всіх італійських пекарнях і булочних. Аромат дійсно чарівний. рекомендую! опис приготування: якщо вам, як і мені, набридла магазинна випічка — пропоную започаткувати власну справу. Фокачча з чебрецем і часником — дуже г...

Суп-пюре з гарбуза

Суп-пюре з гарбуза

Любителі і цінителі гарбуза, це ваше блюдо. Шматочок сонця на обідньому столі. смачно, корисно і красиво. кількість порцій: 8 гарбуз— 800 грам Цибуля— 1 штука часник— 2 зубчики Вершкове масло— 40 грам Соняшникова олія— 2 Ст. ложки М'ясний або овочевий бульйон— 700 мілілітрів Картопля— 1 штука т...

Суп з літніми овочами

Суп з літніми овочами

Як тільки починаються перші овочі, супи з крупами і макаронами відходять на задній план. Хочеться варити легкі вітамінні супчики, користуючись річним різноманітністю! опис приготування: Суп зі свіжим або замороженим зеленим горошком відрізняється за смаком від звареного з консервованим. А доб...

Яловичина «Шатобріан»

Яловичина «Шатобріан»

Ця страва ідеально підходить для урочистої вечері або святкового обіду. вишукане, ароматне і дуже смачна страва високої кухні. Хочете знати, як приготувати яловичину «Шатобріан»? записуйте! опис приготування: Перш за все потрібно вибрати правильний шматочок м'яса, найкраще підійде центральна ч...

Щербет з арахісом по-домашньому

Щербет з арахісом по-домашньому

Якщо ви ще не знаєте, як приготувати щербет з арахісом по-домашньому, подивіться цей рецепт. Ласощі з арахісовим ароматом не залишить байдужим нікого! Натуральний десерт в домашніх умовах. опис приготування: Зверніть увагу, що для приготування щербета необхідно взяти цукерки "; Корівка" з рідк...

Суп з калі, квасолею і солодкою картоплею

Суп з калі, квасолею і солодкою картоплею

Рецепт приготування супу з капустою калі, квасолею, солодкою картоплею, цибулею і макаронами. опис приготування: Помістити квасоля у велику миску і залити водою. Замочити на ніч і злити воду. Вирізати квадрат марлі 17х17 см. Помістити 1 гілочку розмарину на одному кінці і зав'язати кухонним ш...

Свиняча відбивна

Свиняча відбивна

Простий рецепт відбивних для шанувальників смаженої свининки. Покрокове приготування з фотографіями. кількість порцій: 8 свинячі відбивні— 8 штук сіль— 1 Чайна ложка чорний перець— 1 Чайна ложка каєнський перець— 1 щіпка(за смаком) вершкове масло— 1 Ст. ложка змішати борошно, сіль, чорний ...

Гороховый суп в скороварке

Гороховый суп в скороварке

За допомогою скороварки гороховий суп зварити швидко, легко і просто. Чи впорається навіть новачок. Мій рецепт горохового супу в скороварці — вам на допомогу! опис приготування: За допомогою скороварки ви зможете приготувати цей суп рази в 3-4 швидше, адже не дарма ця чудо-каструля так називає...

Яловичина з грибами

Яловичина з грибами

Рецепт приготування м'ясної страви з грибами. Італійська кухня. кількість порцій: 8 яловичина— 900 грам(нарізати кубиками) мука— 2 Ст. ложки вершкове масло— 4 Ст. ложки оливкова олія— 2 Ст. ложки цибулина— 2 штуки(дрібно нарізати) часник— 3 зубчики білі гриби— 220 грам сіль і перець— 2 щіпки(за...

Шоколадний мус для торта

Шоколадний мус для торта

Шоколадний мус для торта — дуже ніжний і легкий. Таким мусом можна прикрасити звичайний бісквіт і він стане гарним і святковим. опис приготування: Чудову начинку для домашнього торта у вигляді шоколадного мусу дуже просто приготувати. Для цього потрібно збити вершки з цукровою пудрою, потім до...

Суп з цвітної капусти на м'ясному бульйоні

Суп з цвітної капусти на м'ясному бульйоні

Сьогодні на моєму обідньому столі легкий і ситний суп з цвітної капусти. Його можна зварити на курці або яловичині. Заправте його свіжою зеленню і подайте гарячим! опис приготування: Такий суп можна сміливо запропонувати і малюкам, адже він зварений на другому курячому бульйоні і продукти вхо...

Шашлички з яловичої печінки

Шашлички з яловичої печінки

Рецепт приготування шашличків з яловичої печінки. кількість порцій: 4 govyazhyey печінки— 800 грам рослинної олії— 100 мілілітрів свіжої подрібненої м'яти— 1 Ст. ложка свіжої подрібненої кінзи— 1 Ст. ложка часнику— 2 зубчики невеликий гострий перчик— 1 штука цибулина— 1 штука лимона— 0,5 штуки ...

Гриби в сметані, запечені в духовці

Гриби в сметані, запечені в духовці

Неймовірно просте грибну страву! Ароматні печериці запікаються в ніжному сметанному соусі під сирною скоринкою. Блюдо настільки легко готується, що з ним впорається навіть недосвідчений кулінар! опис приготування: Приготовлені в домашніх умовах, гриби в сметані, запечені в духовці, — це дуже п...